folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İngilizcesi İyi Olan Arkadaşlar 1 Dk Bakabilir Mi?

İngilizcesi İyi Olan Arkadaşlar 1 Dk Bakabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

"yes, but the routing function doesn't. i had this before on a different router. a friend of mine bought that one and fixed it for himself in like 10 minutes."

Modem alıcam ebaydan bi tane beğendim ancak arızası var galiba.adama modem işlevi çalışıyormu diye sordum yukarıdaki cevabı verdi.ingilizcem iyi sayılmaz iyi olan arkadaşlar tercüme ederse sevinirim.şimdiden çok sağolun..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Calısıyo ama routing özelliği calısmıyor demis.Benim bir arkadasım aldı ama 10 dk içinde tamir etti falan bişeyler demis.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bende onu anlamadım routing özelliği çalışmıyosa internete bağlanmıyodur. yanlışmıyım ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Asker bunu yazdı:
    -----------------------------

bende onu anlamadım routing özelliği çalışmıyosa internete bağlanmıyodur. yanlışmıyım ?

:D valla o kadarını bilemicem.Belki diğer portlar calısmıyordur tek portu calısıyor falan demistir sen adamla biraz daha konus buraya yazarsın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

hocam bunun sorusu ne :)

He is finding himself.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

hayır öyle değil.. router olayı

alacağın modemin üzerinde büyük ihtimalle dağıtıcıda vardır ...

dağıtıcı çalışmıyodur. Peki internete girermi evet girer wireless ise :D sorunsuz bağlanırsın

ama yok sen kablo ile gireceksen router da sorun var diyo giremezsin :)

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Konyali
    Konyali's avatar
    Erkek

bu ne diyo ya, mal gibi yazmis, konudan konuya geciyor...:|

yes, but the routing function doesn't   -   Ewt ama routing özelligi calismiyor..  

i had this before on a different router.   -   önceden baska bi routerde vardi...  

a friend of mine bought that one and fixed it for himself in like 10 minutes.    -   benim bi arkadas bundan aldi ve 10 dakikada tamir etti..

böyle bisi hocam..:)

Parmak bassam olurmu?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

"yes, but the routing function doesn't. i had this before on a different router. a friend of mine bought that one and fixed it for himself in like 10 minutes."

"evet ama rout fkonsiyonu degildir . bu daha oncede oldu baska bir router uzerinde . bir  arkadasimin bundan birtane getirdi ve kendisi icin onu 10 dakika gibi zamanda duzeltti "

bunu demis .

ama a firiend of mine ne ya :) ilk kez godrum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Konyali
    Konyali's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

"evet ama rout fkonsiyonu degildir . bu daha oncede oldu baska bir router uzerinde . bir  arkadasimin bundan birtane getirdi ve kendisi icin onu 10 dakika gibi zamanda duzeltti "

bunu demis .

benim olan arkadasim olabilirmi..:|

ne kadar sacma sapan yazmis, denesem yapamam haa

Parmak bassam olurmu?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

bunu demis .

Benim arkadasim,arkadasim, anlaminda kullaniliyor

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

mclaren bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

bunu demis .

Benim arkadasim,arkadasim, anlaminda kullaniliyor

Türkçe düşünerek İngilizce cümle kurmuş, arkadaş da ona takılmış, İngiliz bakarsa komik gelebilir cümle.

Benimkilerden bir arkadaş gibi garip bir anlama tekabül ediyor, "benim bir arkadaşım bundan aldı" demek istemiş de ingilizceye çevirirken tam olmamış :)

Not: "Asker" hocam ben olsam bu adamdan mal almam :)

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
Toplam Hit: 1353 Toplam Mesaj: 11