folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İngilizcesi Olanlar Bakabilir Mi?

İngilizcesi Olanlar Bakabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bir metni ingilizceye çevirmeye ihtiyacım var. Google translate yanlış çevirdiği için size danışmak zorunda kaldım. Aynen yazıyorum, şimdiden teşekkürler.

Merhabalar;
    Uzun bir zamandır bizi rahatsız etmekte olan bir programcı sürekli, programınızı kırmakta. Yayınladığınız her yeni sürümün hemen ardından programınız kırılıyor. Buna bilerek mi izin vermektesiniz? Çünkü programınız ücretsiz ve kıran kişi ücretiyle satmakta. Sizin kodladığınız yazılımı kıran yazılım, "gh0s7 h4x" adında bir yazılım. Bu kodlayan kişi ile irtibata geçtim ve inceleme fırsatım oldu. Program SoundESP mantığıyla çalışıyor bu yüzden sXe Anti-WallHack engelleyemiyor. Bu programın enjeksiyon yöntemini inceleme fırsatım olmadı, bu yüzden size bildiremiyorum. Bu hile mutlaka engellenmelidir. Ayrıca valve anadizinindeki tüm dosyalara md5 kontrolü yaptırırsanız daha iyi bir koruma olacaktır. 
    Saygılarımla.

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

iyi iş hocam. zevk için oynanan oyunda gereklı olan en son şey hiledir. millet hile için para ödüyor  :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Hello ;

İs a long time someone disturbing us and crack your's program. Run all each new version shortly after crack your program. This event let intentionally ? Because your programs is free and the cracker fee for sale . You have coded software cracked by ''gh0s7 h4x" name of the software. I have communication coded with the person and I reviewed . Program logic is working with SoundESP so not prevent sXe Anti-WallHack . This program working with injection method but I cant opportunity to review , so I can not tell you . This cheating must be blocked. Also valve main directory all files check md5 control you have better protection for you .

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

hello babylon ?

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:
    -----------------------------

Hello;

A programmer disturbing us for a long time keeps cracking your software (program). Your software got cracked after each new version that you published.

Are you consciously allowing this ? Because, your program is free but the guy that cracks it, is selling it.

The program that makes it able to crack your software is named as "gh0s7 h4x".

I had contacted the coder and had a chance to look at it.

Program runs with SoundESP logic and because of that it can not prevent sXe Anti-WallHack.

I could not investigate this injection method yet, so I am just informing you. This should be blocked.

Also if you make a md5 control on all files in valve main folder, it will be better protected.

Regards,

x3uqm4

anca gidersin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Sağolun, tek tek teşekkür ediyorum hepinize.

=)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Olayın altında başka birşey var bişi olmaz yani boşa çaba harcama sorunun neyse sana anlatayım pm at.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
Toplam Hit: 851 Toplam Mesaj: 7