İngilizcesine Güvenen Müridler
-
mürid kardeşlerim, ingilizcem süperdir, ingilizce ne demek öttürürüm, türçeden iyi ingilizce bilirim diyecek kadar iddialı mürid kardeşlerim. ingilizce vocabulary kasmam lazım. malum ingilizce demek kelime demek bir yerde. mühendislik ingilizcesi lazım ama anlaşacak kadar değil. çünkü yapıan sınavda inadına köşede bucakta ne varsa onu soruyor hınzırlar. o yüzden kelime olayını nasıl çözerim. siz hangi yöntemleri kullandınız, faydasını gördünüz ? Paylaşırsanız sevinirim.
-
O alanda yazılmış ing kitap oku.. sözcükleri öğren... Broşürleri falan oku kıllanma kılavuzlarını..
-
Hocam bir de oturup kelime ezberleme. Kelimeyi cümle içerisinde ezberle ve o kelime ile 1 cümle kurmaya çalış. Hep cümle çevirisi yap.
-
dostum kör kütük çalışma
al eline stage 3 4 5 6 kitapları okumaya başla, bilmediğin kelimeleri cümleleriyle not al, sonra kelimenin türkçe anlamlarını çıkar ve başka cümleleri de oku, bu şekilde anca öğrenirsin, biraz zor ama en iyi yöntem budur.
-
hacım ben mark michaelisin c# kitabını aldım.İngilizce 1000 sayfa defterde sol tarafa ingilizce metni yazıp sağ tarafa bilmediğim kelimeleri yazıyorum.Sonra bilmediğim kelimelerle ingilizce metni okuyup türkçeleştirmeye çalışıyorum.İşe yarıyor gibi bu yöntemi bir dene.
-
müridler teşekkür ederim. şimdurum kısaca şu iş mülakatında uzunca hikaye verip konu ile alakalı soru soruyorlar fakat metin ingilizce ve kelimeler özellikle kıyıdan köşeden seçilmiş. ayrıyeten bu ingilizce denen meret her yerde lazım. sanırım cümle içinde kullanmak en iyisi olacak