İngilizceye Çeviri İşi
-
Aşağıdaki tanıtımın ingilizce olması gerekiyor. Benim ingilizcemde yetmedi bunu çevirmeye.
Yazıyı çeviren kişiye paypaldan 3,90 gönderebilirim. (Fiyatlar ne olur çeviri işinde bilmiyorum ama paypalımda bu kadar var)
" Tüm grafik tasarımı ve yazılım kodlaması bize ait olan oyunumuz Amazing Cube, geliştirici ve ticari amaçlı kullanıcılara kolaylık amacı ile uygun fiyatla satışa sunulmaktadır. 2 Boyutlu grafikler ile birlikte rastgele sıralanmış haritalarımız, sonsuz döngü sayesinde kullanıcıya uzun ve zevkli bir oyun imkanı sunuyor.
Unity programı ile hazırlanan oyunumuzu; android, ios, windows platformlarına ayarlayabilirsiniz. Amazing Cube adlı oyunumuz, tamamı ile Türk geliştiriciler tarafından hazırlanmıştır. Her satır kodlaması özgün olarak yazılıp, alıntı içerikten uzak bir şekilde tamamlanmıştır. Grafiklerimiz, düşük boyutlu yüksek kaliteye sahiptir ve her cihazda sorunsuz çalışacak şekilde senkronize edilmiştir. Amazing Cube adlı oyunumuzu uygun fiyat ile sizlere sunarak hem size yardımcı oluyor, hem de destekleriniz sayesinde yeni projelerimize sermaye oluşturuyoruz. " -
" Tüm grafik tasarımı ve yazılım kodlaması bize ait olan oyunumuz Amazing Cube, geliştirici ve ticari amaçlı kullanıcılara kolaylık amacı ile uygun fiyatla satışa sunulmaktadır. 2 Boyutlu grafikler ile birlikte rastgele sıralanmış haritalarımız, sonsuz döngü sayesinde kullanıcıya uzun ve zevkli bir oyun imkanı sunuyor.
Amazing Cube, which is coded and designed by us entirely, is on sale for a reasonable price to help both developers and commercial users.
Our randomly ordered 2D maps offers you long and pleasurable gameplay with the help of infinite loop.
Unity programı ile hazırlanan oyunumuzu; android, ios, windows platformlarına ayarlayabilirsiniz. Amazing Cube adlı oyunumuz, tamamı ile Türk geliştiriciler tarafından hazırlanmıştır. Her satır kodlaması özgün olarak yazılıp, alıntı içerikten uzak bir şekilde tamamlanmıştır. Grafiklerimiz, düşük boyutlu yüksek kaliteye sahiptir ve her cihazda sorunsuz çalışacak şekilde senkronize edilmiştir. Amazing Cube adlı oyunumuzu uygun fiyat ile sizlere sunarak hem size yardımcı oluyor, hem de destekleriniz sayesinde yeni projelerimize sermaye oluşturuyoruz. "
Our game is designed in Unity, so that you can play it on Android, Ios and Windows platforms. Developer team of Amazing Cube consists of only Turkish developers. Every line of the game is coded uniquely. Even though its textures requires low space, it is high quality and optimized to work flawlessly on each device. By offering the game for low prices, we not only try to help you, but we fund our new projects thanks to your supports.
Hocam değişmesi gereken bi cümle vardı onu da hallettim, "s" takısı ile ilgili hatalar olabilir, normalde de pek dikkat etmiyorum onlara.
pcdoktor636 tarafından 05/Şub/15 23:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Çok sağolun hocam bekliyorum.