İngiltere - Amerika Dil Okullari
-
Araştirdim birazcik 3 aylık yemek konaklamak icin Amerıka 15 bınlıra cıvarı tutuyor, ingiltere ise 12.500 lira civarı tutuyormuş, Ogrenım ıcın gıden ogrencının calısması yasakmış, daha once giden varmı bilgi versenız dusuncelerınızı yazsanız herkes bilgilense.
-
kardeşim ben gitmedim ama öğrenciysen sana malta yı önerebilirim fiyatları 1000 2000 taş çaatlasa 5000 yeme konaklama iş ve dil eğitimi work and travelı araktırabilirsin
-
http://www.tahribat.com/Forum-Newyork-Veya-Londra-Da-Dil-Egitimi-168970/
ayrıca bir detay paylaşayım.
Ercan Bey merhaba,Aşağıda size Malta okullarının fiyatlarını sundum.Bilgileri aldıktan sonra her tür soru, detay ve kayıt işlemleri için beni dilediğiniz zaman arayabilirsiniz.
Bilgiler elinize geçtikten sonra sadece ücretlere bakarak değilde, karşılıklı konuşarak yüz yüze veya telefonla avantaj ve dezavantajları, sizin beklentilerinizle ne kadar uyuşuyor hepsini detaylı konuşalım ve sizin için en doğru saptamayı yapalım.Telefonda da belirttiğim gibi bilgiler elinize geçtikten sonra mutlaka konuşalım tekrar, okul ücretleri nasıl geldi vs hakkında siz fiyatları alınca bir bütçe yapabilirseniz ben de o bütçeye en uygun en iyi alternatifi size sunarım.
Okul Linguatime Dil Okulu
Kurs merkezi: Malta/Sliema Kurs programı: Genel İngilizce
Kurs Tarihleri: Her hafta başlanguç
Haftalık kurs saati: 20 ders İngilizce
Kurs ucreti: -Genel İngilizce ücreti 16 hafta için: 3,040 €
Konaklama Ücreti:
-Paylaşımlı apartman dairesi/yemeksiz:Fiyata dahil
Okul basvuru ücreti: 30 € Materyal ücreti:20 €
Konaklama depozitosu:100 €
Hava alanı transferi:21 € (tercihe bağlı)
Okul Club Class Dil Okulu Kurs merkezi: Malta/Gzira Kurs programı: Genel İngilizce
Kurs Tarihleri: Her hafta başlanguç
Haftalık kurs saati: 20 ders İngilizce
Kurs ucreti: -Genel İngilizce ücreti 16+4 hafta için: 2,480 €
Konaklama Ücreti:
-çift kişilk oda apartman dairesinde,yemeksiz :Fiyata dahil
Okul basvuru ücreti: 80 € Konaklama depozitosu:100 € Hava alanı transferi:Dahil
Not:Fiyatlar bu hafta yapılan ön kayıtlarda geçerlidir.
------------------------------------------------------------------------------
Diğer Masraflar:
-Uçak bileti yaklaşık 150 Euro 300 Euro arasında bulunabilir- gidiş-dönüş - Erken kayıt olursanız ekonomik bilet bulmak çok daha rahat.-Konsolosluğun aldığı vize ücreti kişi başı:60 €
-Cep Harçlığı: Aylık ortalama Malta için 500 ile 800 Euro arası. -
http://www.karyainternational.com/amerika-dil-okullari.htm
http://www.karyainternational.com/ingiltere-dil-okullari-yeni.htmadresinde detayları bulabilirsin. 0312 466 61 00 - ilknur hanımdan detaylı bilgi alabilirsin
-
bende böyle bi konu açmıştım cok bilgisi olan cıkmadı aslında..
malta demişler.. malta biraz eğitim acısından kötüymüş ama.. ingiliz aksanı en çok tercih edilen yada amerikanda olabilir.. tabi fiyatlar daha pahalı buralarda..
up olsun..
-
Bilmiyorum kardeşim kafanda tam olarak netleştirdin mi de durumu avustralya ve yeni zelanda yı da değerlerndirebilirsin. Şunu da hemen hatırlatmak isterim dili kullanmaya devam etmeyince köreliyorsun ve unutmaya yüz tutuyorsun. Dil okuluna gidip aynı akibeti yaşayan birsürü arkadaşım oldu, belki kendileri biraz maldı yada başka bi sebep var ama ben bilemiyorum. Demem odur ki eğer dönüşünde devamlı pratik şansın olmayacak ise 3 yada 4 ayda kazandığın atılımı 8 ayda kaybetmen kuvvetle muhtemel. Bunu son 3 üç sene içerisinde 1 sene yurt dışında çalışmış birisi olarak söylüyorum.