İngiltere Avrupa Şampiyonasında Yok
-
evet futbolun beşiği,dünyanın en saygın futbol ülkelerinden olan ingiltere finallerde yok!..
çok enteresan bir gruptu!..önce israil rusyayı yendi..avantaj ingilizlerdeydi!..hersey ellerindeydi!..hırvatlarla berabere kalsalar dahi finallere gideceklerdi!..rusya andorrayı 1-0 yenerken ingilizler kendi sahalarında hırvatlara 3-2 boyun eğerek finallere katılma hakkını yitirdiler!..
şimdi bana ilginç gelen şu anahtar kelimelerde!..
siyaset,futbol,katolik,ortadoks,yahudi,şike,müttefik,şans...
yorumlarınızı bekliyorum!..yoksa hersey futboldan ibaret mi? -
çok da şeyimde. zaten sevmiyorum ingilizleri iyiki yoklar a.q
-
amk larım kuponumu da yatırdılar :@
-
Canları cehenneme =)
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
evet futbolun beşiği,dünyanın en saygın futbol ülkelerinden olan ingiltere finallerde yok!..
çok enteresan bir gruptu!..önce israil rusyayı yendi..avantaj ingilizlerdeydi!..hersey ellerindeydi!..hırvatlarla berabere kalsalar dahi finallere gideceklerdi!..rusya andorrayı 1-0 yenerken ingilizler kendi sahalarında hırvatlara 3-2 boyun eğerek finallere katılma hakkını yitirdiler!..
şimdi bana ilginç gelen şu anahtar kelimelerde!..
siyaset,futbol,katolik,ortadoks,yahudi,şike,müttefik,şans...
yorumlarınızı bekliyorum!..yoksa hersey futboldan ibaret mi?
-----------------------------Kotu kadro secimi, kotu teknik direktor, kotu taktikler, formsuz oyuncular, kotu hava ko$ullari, kotu zemin...
bunlarin oldugu zamanda kar$indaki takim grup liderligini oynadigi guzel futbolla haketmi$ hirvatistan
macin ba$inda adam umitsizce bir $ut cekiyo, ilk kez milli olan ingiliz kaleci buyuk bi hata yaparak golu hediye ediyo
Crouch'u ilerde tek forvet oynatiyosun ama ikinci yarida beckham girene kadar birakin orta yapmayi korner kullanmayi becerebilen adam yok.
Attiklari ikinci gol de Beckham'in ortasini Crouch'un indirip vurmasiyla geldi
Ingilizlerin iyi oynadigi tek bolum macin 2-1den 2-2ye gelene kadar olan bolumu. O arada hirvatlar pek cikamadi.
2. golu bulduktan sonra geriye yaslandilar ve hirvatlar cikmaya basladi. Cok gecmeden yine uzaktan bi $utla 3. golu buldular.
yani butun bunlar olurken nasil hala $ikeden bahsedebiliyosunuz anlamiyorum.
Ingilizler bile hatayi kendilerinde bulurken okuz altinda bi$eler aramak sadece bizim milletimizin yapacagi bi$e olsa gerek
Onlar o gruptan ikinci cikmayi haketmediler ve gidemediler.
Biz de haketmedik ama bizim grubumuzda Rusya yerine futbol anlayi$i sadece Carew'e uzun top atmak olan norvec vardi