İngiltereden Telefon Getirmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

merhaba muridler ingilteredeyim turkiyeye donuste yanimda telefon getirecem, turkiyede telefonu kullanabilmek icin ne yapmam gerekiyor 

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

edit/çok farklı kafalarda yazdım 

pasaport kaydı yapman lazım bir tek

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

passport kaydi ne kadar , nereye kaydoluyoruz

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

50 lira falan sanırım. hattın hangi operatore ait ise ana bayii den gidip kaydını yaptırıyorsun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolat
    Bolat's avatar
    Erkek

100 tl maliyeye 25 tl de turkcell,avea veya vodafon işlem merkezlerine

rakamlar kesindir 15 gün önce ben yaptırdım

İnancı doğrultusunda yaşamayan : Zamanla yaşadıklarının doğru olduğuna İnanır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

Mesaj 16 Temmuz 2082 (Pazartesi) Saat: 15:27'da override tarafından düzenlendi.

Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 15:28'da override tarafından düzenlendi.

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

olayın sim kart ile alakası yok.. istediğin şekilde kaydettir. zaten imei ni kaydedecekler. ben geçen yıl 5 tl verdim. bu yıl ise değişiyor 10-20. tl gibi. bu masaf parası oluyor. 1 ay kadar olmadı yeni bir kanun çıktı, gelen telefonlardan vergi alınacak.100 tl vergisi var.

bu arada unutmadan, türkiyeye girdiğinde, pasaport polisine giriş damgası vurdurt, bazen vurmuyorlar (sonradan ispat edebilirsin de uğraşma) 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

1 tane kendime 1 tane arkadasima getirsem kullabilirimiyiz tr de ?

elektronik cihazlarda bir sinirlama varmi 1 tane laptop, 1 tane cep telefonu getirebilirmiyim ?

bunlari az cok biliyorum ama son durum nedir ne degildir degisen bisey varmi merak ediyorum herkeze tesekkurler..

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

override bunu yazdı:
    -----------------------------

1 tane kendime 1 tane arkadasima getirsem kullabilirimiyiz tr de ?

elektronik cihazlarda bir sinirlama varmi 1 tane laptop, 1 tane cep telefonu getirebilirmiyim ?

bunlari az cok biliyorum ama son durum nedir ne degildir degisen bisey varmi merak ediyorum herkeze tesekkurler..

-----------------------------

1 kendi eşyan 1 de hediye olarak getirilebiliyor diye biliyorum ama.

iyibu! yeniden..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

getirmek problem değil hocam :) bir iki tanesini uçağa verdiğin çantaya koyarsın.. kendine alırsın bi tane, diğerini de açarsın (dersin iki telefon kullanıyorum) birini de hediye getirdim dersin.. laptop falan da sorun yok.. ayrıca aşırı şüpheli hareketlerde bulunma başına durduk yerde iş alırsn.. 

oturma iznin yoksa ya da D tipi vizen, pasaportun boşsa daha doğrusu, havaalanındaki (ingilterede) gümrüğü bul ve aldığın şeyleri tax free belgesiyle birlikte adama göster.. pasaportunu ver, kağıtları damgalayacak. bu sayede o ülkeye vergi vermiyorsun (ortalama %20 gibi bir şey) eğer böyle bir şansın varsa biraz daha açıklayabilirim

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 2298 Toplam Mesaj: 10