İngiltere'den Türkiye'yi Rahatlatan Mesaj!
-
Önümüzdeki aylarda İngiltere parlamentosu da Ermeni meselesini görüşecek. Oradan gelen mesaj çok netti.
İngiltere Adalet Bakanı Jack Straw, "Ermeni tasarısını onaylamıyoruz, geçme olasılığı yok" dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Londra temaslarında İngiltere Parlamentosu'nda gündeme gelmesi muhtemel Ermeni tasarısı da vardı.
Londra'dan gelen mesaj net oldu. İngiltere Adalet Bakanı Straw, "Tasarının parlamentodan geçme olasılığı yok, içiniz rahat olsun" dedi.
Başbakan Erdoğan da, "Aydınlığa kavuşmamış olayların Türkiye aleyhine gündeme gelmesinden rahatsızız" diye konuştu.
"Ermeni soykırımı" tasarısı 11 Mart'ta İsveç Parlamentosu'nda, 4 Mart'ta da ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi'nde kabul edilmişti.
Ermeni iddialarının bu iki ülkede tanınmasının ardından gözler İspanya ve İngiltere'ye çevrilmişti. Katalonya Ermeni iddialarını tanırken, İspanya bunun İspanyol görüşünü yansıtmadığını belirtmişti-----------------------
bu adamlar siyasetten harbi harbi anlıyor abi ...
-
bugün devlet bahçeli diyarbakırın ligde kalmasını istiyoruz nasıl diyebiliyorsa bu da ondan farklı değil :)
-
İngiltere başına buyruk devlet. Ne ermeni takar ne de Türk.
-
oh rahatladım
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
İngiltere başına buyruk devlet. Ne ermeni takar ne de Türk.
-----------------------------ingilterenin kabul etmemesi de bence bize degil, abd ye bir mesaj.
-
hey gidi osmanlı torunu şimdi kıçıkırık ingilizin mesajıyla rahay ediyoruz ...nerde ateğimizi öptürdüğümüz günler heyhat !
-
Osmanlı İmparatorluğunun Onlara Çektirdikleri Ve Onların Türkiyemizden Aldıkları İntikamlar Herkez Biliyor Bunu Zaten
-
recep tayyip erdogan varsa işin icinde bir dalga dümen vardır ne sevindim nede rahatladım kimlere minnet eder hale geldik bizki osmanlı torunlarıyız peeeeh...
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
bugün devlet bahçeli diyarbakırın ligde kalmasını istiyoruz nasıl diyebiliyorsa bu da ondan farklı değil :)
-----------------------------kusura bakma ama öyle takım öyle seyircimi olur ? halk ını bilmem ama 2. lig e değil ben olsam komple o klübü kapatırdım..
başkalarının ne yaptığı önemli değil , önemli olan bizim ne yaptığımız. amerika ingiltere tüm dünya kabul etsin hayatta en çok nefret ettiğim şey
suçsuz yere suçlu damgası yemektir ve bir kaç kez başıma geldi , bizim yapmamız gereken de delilleri ortaya çıkartmak adam gibi bir tarih komisyonu kurulması sağlansa yaptık yada yapmadık biz bile adam gibi bilmiyoruz sağdece göç e zorlandılar o kadar gerisi ?? ben türkiye de bunun ile ilgili 1 tek tarih dersi görmedim.