İngiltere"Nin Konuştuğu Türk Ailesi
-
Türkiye'den 6 yıl önce kaçarak İngiltere'ye yerleşen Kahramanmaraşlı Meltem Avcil (14) ile annesi Cennet Avcil'in İngiltere'den sınır dışı edilmeye çalışılması kriz yarattı. İçişleri Bakanlığı Avcil ailesini özel bir jet kiralayarak İngiltere'den geldikleri Almanya'ya göndermek isterken, insan hakları dernekleri sınır dışının durdurulması için imza kampanyası başlattı.
DAVA DEVAM EDİYOR
"Yine de içimde bir umut var" diyen Meltem Avcil, "Türkiye'ye veya Almanya'ya dönmek istemiyorum. Burası benim evim, 6 yıldır burada yaşıyorum. Arkadaşlarım, okulum her şeyim burada. Umarım her şey düzelir" diye konuşuyor. Ailenin avukatı Allan Van As ise, Meltem ile annesinin ülkede kalmaları için verdikleri yasal mücadeleyi sürdüreceklerini ve davayı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne
göndereceğini söyledi.
Sabah
------------------------
sistem gereği arkadaşlar avrupada ya işe yaramadı ya da işleri bitti..bunlar zaten TÜRK olamaz.TÜRKLÜK insanın kanında vardır.ne olursa olsun vatanını satmaz..burada onlardan daha şerefli ve onlardan daha çok yardıma muhtaç insanlar var..hemde TÜRK... -
Ne işleri var ingiltere'de amk. Ben şahsen çok kıl oluyorum dışarıda çalışmaya gidene. Vallahi ben memleketimde ayakkabı boyacılığı yaparım hamallık yaparım yinede şükrede ede yaşarım...
-
Eylemlerin ahlaki olup olmadığını onun hitab ettiği kitle belirler.
Dostoyevski - Suç ve Ceza
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------
sistem gereği arkadaşlar avrupada ya işe yaramadı ya da işleri bitti..bunlar zaten TÜRK olamaz.TÜRKLÜK insanın kanında vardır.ne olursa olsun vatanını satmaz..burada onlardan daha şerefli ve onlardan daha çok yardıma muhtaç insanlar var..hemde TÜRK...
Türk kanında daha fazla alyuvarmı oluyor, nedir bunun büyüsü?
Kusura bakmada vatanseverlik, şeref hepsi içi boş yavan şeylerden ibaret. Türklük karın doyurmuyor.
Neden kaçmışlar ingiltereye hiç düşündünmü ?
Alışmışsınız vatanhaini ilan edecek günah keçileri aramaya
-
morportakal bunu yazdı:
spyrex bunu yazdı:
sistem gereği arkadaşlar avrupada ya işe yaramadı ya da işleri bitti..bunlar zaten TÜRK olamaz.TÜRKLÜK insanın kanında vardır.ne olursa olsun vatanını satmaz..burada onlardan daha şerefli ve onlardan daha çok yardıma muhtaç insanlar var..hemde TÜRK...
Kusura bakmada vatanseverlik, şeref hepsi içi boş yavan şeylerden ibaret. Türklük karın doyurmuyor.
-----------------------------bu saatten sonra Türklüğün ilahi kudretini algılayamayacağını bildiğim için fazla tartışmaya girmeyeceğim.. Türklüğün ne olduğunu merak ediyorsan Nutuk'u oku, İstiklal Marşı nı oku.. Türklük karın doyuruyor diyen yok zaten, kurtuluş savaşında karnı aç savaştı Türkler.. ama Türklüğün ne demek olduğunu da gösterdi dünyaya..
-
morportakal bunu yazdı:
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------ATATÜRK'te ''Muhtaç olduğun kudret,damarlarındaki asil kanda mevcuttur!'' diyerek alyuvar sayısından bahsediyordu zaten.