İninal Kart Ve Paypal

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek

Dün ininal kart satın aldım internetten alışveriş yapmak için vs, birde paypal hesabıda açtım kartı tanımladım(paypal daha önce kullanmadım) buraya kadar her şey normal yalnız paypal hesabımda 3tl gözüküyor, ben kartı bağlayınca direk ininaldaki paramı paypal hesabımda görücem diye zannediyordum, paypala da ininaldan para atılmıyor galiba, e o zaman bu paypalı bu kartla nasıl kullanabilicem ben?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

http://www.slideshare.net/ininal/paypal-aktiv

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

paypal ile alışveriş yaparken inial karttan direk çekicek parayı

paypal böyle işler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ödeme yaptığında kart bakiyenden çekerler. Ayrıca enpara alsaydın ya inial nedir ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek

yok hocam normal banka kartı olarak yapıkredinin kartı var öğrenci adama her şey bedava falan filan, onun haricinde internetten, app store dan falan bir şey alırken normal banka kartımı vermek istemediğimden bunu buldum cevap için teşekkür ettim herkese

DeadSoul tarafından 28/Eyl/14 13:57 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Enpara app store ödemelerinde %50'sini geri veriyor ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Enpara app store ödemelerinde %50'sini geri veriyor ?

gördüm dün araştırıyordum enpara hesabıda açacağım sanırımda eve gelip imza atıp kartı veriyorlarmış, bende evde olmayacağım annemin veya babamın imzasını kabul ederler mi bilmiyorum. Ayrıca dün app storedan 2 tl lik şey aldım ininal ile 1 tl kesti nedendir bilinmez sitesinde %50si bizden falanda bişi yazmıyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Görevli gelmeden yarım saat kadar önce seni arıyor geliyorum diye. Sen evde değilim şu adrese gel diyorsan geliyorlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek

yalovada oturuyorumda okul muhabbetine istanbuldayım hocam, yurtta kalıyorum, okul saatleride 13.30 - 17.00 arası falan, beni zor bulurlar :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

abi gidin enpara.com alın gözünüzü seveyim ininial kart nedir 

Toplam Hit: 849 Toplam Mesaj: 10