İninal Kart Ve Paypal
-
Dün ininal kart satın aldım internetten alışveriş yapmak için vs, birde paypal hesabıda açtım kartı tanımladım(paypal daha önce kullanmadım) buraya kadar her şey normal yalnız paypal hesabımda 3tl gözüküyor, ben kartı bağlayınca direk ininaldaki paramı paypal hesabımda görücem diye zannediyordum, paypala da ininaldan para atılmıyor galiba, e o zaman bu paypalı bu kartla nasıl kullanabilicem ben?
-
http://www.slideshare.net/ininal/paypal-aktiv
-
paypal ile alışveriş yaparken inial karttan direk çekicek parayı
paypal böyle işler
-
Ödeme yaptığında kart bakiyenden çekerler. Ayrıca enpara alsaydın ya inial nedir ?
-
yok hocam normal banka kartı olarak yapıkredinin kartı var öğrenci adama her şey bedava falan filan, onun haricinde internetten, app store dan falan bir şey alırken normal banka kartımı vermek istemediğimden bunu buldum cevap için teşekkür ettim herkese
DeadSoul tarafından 28/Eyl/14 13:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Enpara app store ödemelerinde %50'sini geri veriyor ?
-
Mustafa bunu yazdı
Enpara app store ödemelerinde %50'sini geri veriyor ?
gördüm dün araştırıyordum enpara hesabıda açacağım sanırımda eve gelip imza atıp kartı veriyorlarmış, bende evde olmayacağım annemin veya babamın imzasını kabul ederler mi bilmiyorum. Ayrıca dün app storedan 2 tl lik şey aldım ininal ile 1 tl kesti nedendir bilinmez sitesinde %50si bizden falanda bişi yazmıyor
-
Görevli gelmeden yarım saat kadar önce seni arıyor geliyorum diye. Sen evde değilim şu adrese gel diyorsan geliyorlar.
-
yalovada oturuyorumda okul muhabbetine istanbuldayım hocam, yurtta kalıyorum, okul saatleride 13.30 - 17.00 arası falan, beni zor bulurlar :)
-
abi gidin enpara.com alın gözünüzü seveyim ininial kart nedir