folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Inprivate Internet Explorer 8 Özellikleri

Inprivate Internet Explorer 8 Özellikleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

InPrivate

InPrivate Gözatma

Internet cafe'de e-posta kontrol ederken veya aile bilgisayarında hediye alışverişi yaparken, web'e göz atma etkinliğiniz ile ilgili bir iz bırakmak istemezsiniz. InPrivate Gözatma, göz atma geçmişinizin, geçici Internet dosyalarının, form verilerinin, tanımlama bilgilerinin ve kullanıcı adlarıyla parolaların tarayıcıda saklanmasını önlemeye yardımcı olur ve gözatma ya da arama geçmişiniz iz bırakmaz.

InPrivate Gözatma'yı, yeni sekme açıp InPrivate ile gözat'ı tıklatarak veya Güvenlik menüsünden InPrivate Gözatma'yı tıklatarak başlatabilirsiniz. InPrivate Gözatma'yı açtıktan sonra, Internet Explorer 8, aramalar ve web sayfası ziyaretleri dahil olmak üzere hiçbir bilgiyi kaydetmez. InPrivate Gözatma oturumunuzu sonlandırmak için tarayıcı penceresini kapatmanız yeterlidir.

Internet Explorer 8de%20InPrivate%20Gözatma%20sayfası InPrivate Gözatma'nın açık olup olmadığını anlamak kolaydır

InPrivate Filtreleme

Web siteleri içerikleri giderek daha fazla kaynaktan çekiyor ve böylece size ve benzer bir şekilde en beğendiğiniz sitelere büyük değer sağlıyor. Ancak üçüncü taraf web sitelerinin sağladığı bazı içerik, görüntü, reklam ve analizlerin farkında olmayabilirsiniz veya bu web sitelerinin çeşitli web sitelerindeki hareketlerinizi izleyebilme olasılığı vardır. InPrivate Filtreleme, söz konusu üçüncü taraf web sitelerinin göz atma etkinliğinizi izlemek için kullanabilecekleri bilgilerle ilgili olarak ek bir denetim düzeyi ve seçenek sağlar.

InPrivate Filtreleme varsayılan olarak kapalıdır ve her oturum için ayrıca etkinleştirilmelidir. Bu özelliği kullanmak için Güvenlik menüsünden InPrivate Filtreleme'yi tıklatın. Güvenlik menüsündeki InPrivate Filtreleme Ayarları'nı tıklatın ve Internet Explorer 8 için farklı filtreleme seçeneklerine erişip bunları yönetin. InPrivate Gözatma oturumunuzu sonlandırmak için tarayıcı penceresini kapatmanız yeterlidir.

Not: InPrivate Filtreleme ziyaret ettiğiniz sitelerde yalnızca çok sık gösterilen üçüncü taraf içeriğini izlemek ve engellemek için tasarlandığından, benzer düzeyler algılanmadığı sürece hiçbir içerik engellenmediği gibi doğrudan ziyaret etmekte olduğunuz site tarafından sunulan benzer içerikler de engellenmez.

Web'e göz atma etkinliğinize ve ziyaret edilen sitelere bağlı olarak, bu tür içeriğin otomatik olarak engellenmesinden önce geçen süre büyük değişiklikler gösterebilir. Bununla birlikte, istediğiniz zaman Güvenlik menüsündeki InPrivate Filtreleme Ayarları iletişim kutusunu tıklatarak hangi üçüncü taraf içeriğinin engelleneceğine ve hangilerine izin verileceğine ilişkin ayarları özelleştirebilirsiniz.

--------------------------------------

aktif edemedim nerden bu anlamadim tam.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

ie-sağ tuş-özellikler-hedef kısmına aşagıdakini yaz.. Bundan sonra ie devamlı gizli modda acılacak.

"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" -private

Toplam Hit: 1565 Toplam Mesaj: 2