İnretnet Explorer
-
internet explorer a bi tane web adresi var internete girerken sürekli o adresle acılıyor giriş sayfasını nerden degiştirebilirim yardım edebilirmisiniz giriş sayfasını degiştirme yeri soluk oldugu için degiştiremiyorum tıklamıyor yani
-
explorere sağ tıkla masa üstündeki simgesinden orda giriş sayfası var altında boş kullan var tıkla
-
başlat-çalıştır-regedit yapıp enter la!.ekrana sistem editörü açılacak sol taraftan HKEY_CURRENT_USER değerini girip altında açılacak olan SOFTWARE sonra yine altında açılan Policies sonra yine altında Microsoft sonra İnternet Explorer en son Control Panel e gelip HOMEPAGE sağ tıklıyoruz değiştir diyoruz.karşımıza gelen 1 değerini 0 yap. sonra yeniden aç :). bu kadar..
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
explorere sağ tıkla masa üstündeki simgesinden orda giriş sayfası var altında boş kullan var tıkla
-----------------------------
büyük ihtimal kesin demiyorum ama kötü sitelere girmiş herhalde o yüzden giriş sayfası kitlenmiş (farqlı sitelerdede var ama genelde böle oluyor) :))) ..neys bi daha girmessin .. çözüme de yukarda bahsettim . ayrıca topic in ismini de konuyu anlatıcı daha iyi bi isim verebilirdin. -
vay be gercekten işe yaradı cok sagol
-
kardes senin dedigin gibi yaptım durum duzeliyor ama bi müddet sonra veya bilgisayar tekrar acıldıgında yine aynı şey oluyor giriş sayfası yine kitleniyor belli bi adrese anlamadım gitti
-