Insaat Muh Okuyan Arkadaslar ?
-
Merhabalar,
Ingiltere de Insaat Muh Hazirlik Bolumunu Okudum. Hazirlik Sinifimda Bilgisayar, Matematik,Fizik Gibi Dersleri Gordum. Ve Derslerimi Gectim. Bazi Sebeblerden Oturu Ulkeme Geri Donmek Mecburiyetindeyim. Ulkeme Geri Dondugum de Turkiye de Herhangi Bir (Devlet Yada Ozel Farketmez) Universite de Insaat Muh 1 Siniftan Baslayabilirmiyim ? Buraya Sadece Ingilizce Yeterlilik Sinavini Gecerek Geldim.
Sizlerden Ricam Bagli Oldugunuz Okuldaki Ogrenci Islerine Sorup Ogrenbilirmisiniz ? Konuya Mesaj Atmak Isteyen Arkadaslar PM Atarlarsa Cok Sevinirim.
Not: Bazi Bir Kac Ozel Okullara Sordum Onlar Yurt Disi Kontenjani Olan Okullar Seni Kabul Eder Diye Cevap Verdiler. Bazi Devlet Okullari Ise YGS ye Girip Okulun Insaat Muh Bolumu Puanini Tutturup Yerlesebilecegimi Soylediler.
Elimde Ne Yazikki Kesin Bir Bilgi Yok. Sizlerin Yardiminiza Ihtiyacim Var.
Not 2; Bilgiginiz Her Hangi Bir Egitim Danismanligi Yada Acentasi Var Ise, Onlarida Arayip Bilgi Alabilirim.
Saygilar.
-
hacı devlet üniversitelerinin özellikle geçmeyi düşündüğün üniversitelerin öğrenci işlerini arayarak en doğru sonuçları alabilirsin. Bunun haricinde eğer ygs lys öss falan sınava girmediysen oradaki okulun burada denk sayılacağını sanmıyorum. Senden yine şart olarak isteyeceklerdir.
-
Insaat muh okuyan arkadaslar bulunduklari okulda ki ogrenci islerinden bilgi alsalar cok güzel olur aslinda. Ve bu ygs lys yi her okul mu istiyor ? Ornegin özel okul ?
-
türk vatandaşıysan ygs ye girip okulu kazancaksın. özel okullarda da öyle fakat puanlar devlet okullarına göre yüksek değil. eğer türk vatandaşlığın yoksa işin çok kolay fakat öyle bir durum olduğunu sanmıyorum. Fakat okuldan transkript alırsan gördüğün bazı dersleri okulda işleterek o dersleri almama hakkını elde edebilirsin.
-
Anladigim Kadariyla YGS Bütün Okullar İçin Şart.