İnşaat Teknikerliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atm
    atm's avatar
    Erkek

İnşaat Teknikerliği son sınıf öğrencisiyim...

Dersler oldukça karmaşık geliyor vizeler başlamak üzere genel anlamda sınıfı sanşla geçtim diyebilirim ( kopya, yardım)..
    Son sınıf cok ağır..Şansla olacak gibi değil bildiğiniz  öğrenme metodu yada eğitim setleri varmıdır??

önerilere açığım..           

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

Son sınfı geçen birini bul.Nasıl yaptığını sor.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Ders içeriğini bilmiyorum. Ama genel itibarıyla okullardaki müfredat bir önceki yıldaki bilgileri biliyor olduğun kabul edilerek, o deneyimlerin üzerine hazırlanırlar. Geçen yılı karambole geçen birinin takibi yılda zorlanması bir tesadüf değil. Ders çalışmak çok öznel bir olaydır. Sana yapılabilecek tek tavsiye üniversite öğrencilerinin %90'ının başvurduğu hazır kaynakları (ders notları en rağbet göreni) "hatmetmek". Ben bunu çok tasvip etmem. İşi öğrenmek, sindirmek lazım. Ama vizeleri başlamak üzere olan birisine de başka tavsiye verilecek gibi görünmüyor.

Austen tarafından 28/Kas/15 21:32 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

neresi zor amk. hangi iki yıllık bir bölüm bitirilemeyecek kadar zor olabilir.  doğru düzgün çalışmayıp dersi dinlemedikten sonra herşey zor. hayat zor. 

imzayı bıraktım basıyorum artık
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı

Ders içeriğini bilmiyorum. Ama genel itibarıyla okullardaki müfredat bir önceki yıldaki bilgileri biliyor olduğun kabul edilerek, o deneyimlerin üzerine hazırlanırlar. Geçen yılı karambole geçen birinin takibi yılda zorlanması bir tesadüf değil. Ders çalışmak çok öznel bir olaydır. Sana yapılabilecek tek tavsiye üniversite öğrencilerinin %90'ının başvurduğu hazır kaynakları (ders notları en rağbet göreni) "hatmetmek". Ben bunu çok tasvip etmem. İşi öğrenmek, sindirmek lazım. Ama vizeleri başlamak üzere olan birisine de başka tavsiye verilecek gibi görünmüyor.

Hacı adama zor geldiyse zordur.Öneri istemiş öneri ver!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atm
    atm's avatar
    Erkek

Açıkca soylemısım zaten çalışmadım diye, bende biliyorum çalışsaydım böyle olmazdı.. şuan zararın neresınden dönersen kardır mantığıyla harekket etmeye çalısıyorum, bulunduğunuz öneri ve çalışma şekilleri olumlu yönde olursa sevinirim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Geçen yılki soruları bul.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    EWELANCHE bunu yazdı

Geçen yılki soruları bul.

Cigu bigule :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    ANZAK
    ANZAK's avatar
    Erkek
    atm bunu yazdı

İnşaat Teknikerliği son sınıf öğrencisiyim...

Dersler oldukça karmaşık geliyor vizeler başlamak üzere genel anlamda sınıfı sanşla geçtim diyebilirim ( kopya, yardım)..
    Son sınıf cok ağır..Şansla olacak gibi değil bildiğiniz  öğrenme metodu yada eğitim setleri varmıdır??

önerilere açığım..           

Seni en iyi ben anliyorum sanirim isin zor ama kendine guvenini kaybetme bizim hoca mesela statik icin bi kitap kullaniodu arastir senin hocalarda kullanio olabilir veya hocalarindan kitap tavsiyesi al cunku bizim hocalar bi soruyu farkli bir formulle cozdugunde kabul etmiodu yasandi bu olay sizdede oyle olbilir belki o yuzden hocalarindan arastirarak al kitabi diye

Amatör forever
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atm
    atm's avatar
    Erkek

pazartesi sınavlar başlıyor 2 dersi hallettim gerisi şansa kaldı artık

Toplam Hit: 1054 Toplam Mesaj: 10
i̇nşaat teknikerliği