İnşaat Teknikerliği
-
İnşaat Teknikerliği son sınıf öğrencisiyim...
Dersler oldukça karmaşık geliyor vizeler başlamak üzere genel anlamda sınıfı sanşla geçtim diyebilirim ( kopya, yardım)..
Son sınıf cok ağır..Şansla olacak gibi değil bildiğiniz öğrenme metodu yada eğitim setleri varmıdır??
önerilere açığım.. -
Son sınfı geçen birini bul.Nasıl yaptığını sor.
-
Ders içeriğini bilmiyorum. Ama genel itibarıyla okullardaki müfredat bir önceki yıldaki bilgileri biliyor olduğun kabul edilerek, o deneyimlerin üzerine hazırlanırlar. Geçen yılı karambole geçen birinin takibi yılda zorlanması bir tesadüf değil. Ders çalışmak çok öznel bir olaydır. Sana yapılabilecek tek tavsiye üniversite öğrencilerinin %90'ının başvurduğu hazır kaynakları (ders notları en rağbet göreni) "hatmetmek". Ben bunu çok tasvip etmem. İşi öğrenmek, sindirmek lazım. Ama vizeleri başlamak üzere olan birisine de başka tavsiye verilecek gibi görünmüyor.
Austen tarafından 28/Kas/15 21:32 tarihinde düzenlenmiştir -
neresi zor amk. hangi iki yıllık bir bölüm bitirilemeyecek kadar zor olabilir. doğru düzgün çalışmayıp dersi dinlemedikten sonra herşey zor. hayat zor.
-
Austen bunu yazdı
Ders içeriğini bilmiyorum. Ama genel itibarıyla okullardaki müfredat bir önceki yıldaki bilgileri biliyor olduğun kabul edilerek, o deneyimlerin üzerine hazırlanırlar. Geçen yılı karambole geçen birinin takibi yılda zorlanması bir tesadüf değil. Ders çalışmak çok öznel bir olaydır. Sana yapılabilecek tek tavsiye üniversite öğrencilerinin %90'ının başvurduğu hazır kaynakları (ders notları en rağbet göreni) "hatmetmek". Ben bunu çok tasvip etmem. İşi öğrenmek, sindirmek lazım. Ama vizeleri başlamak üzere olan birisine de başka tavsiye verilecek gibi görünmüyor.
Hacı adama zor geldiyse zordur.Öneri istemiş öneri ver!
-
Açıkca soylemısım zaten çalışmadım diye, bende biliyorum çalışsaydım böyle olmazdı.. şuan zararın neresınden dönersen kardır mantığıyla harekket etmeye çalısıyorum, bulunduğunuz öneri ve çalışma şekilleri olumlu yönde olursa sevinirim
-
Geçen yılki soruları bul.
-
EWELANCHE bunu yazdı
Geçen yılki soruları bul.
-
atm bunu yazdı
İnşaat Teknikerliği son sınıf öğrencisiyim...
Dersler oldukça karmaşık geliyor vizeler başlamak üzere genel anlamda sınıfı sanşla geçtim diyebilirim ( kopya, yardım)..
Son sınıf cok ağır..Şansla olacak gibi değil bildiğiniz öğrenme metodu yada eğitim setleri varmıdır??
önerilere açığım..Seni en iyi ben anliyorum sanirim isin zor ama kendine guvenini kaybetme bizim hoca mesela statik icin bi kitap kullaniodu arastir senin hocalarda kullanio olabilir veya hocalarindan kitap tavsiyesi al cunku bizim hocalar bi soruyu farkli bir formulle cozdugunde kabul etmiodu yasandi bu olay sizdede oyle olbilir belki o yuzden hocalarindan arastirarak al kitabi diye
-
pazartesi sınavlar başlıyor 2 dersi hallettim gerisi şansa kaldı artık