İnsan Boyu Hakkında
-
beyler bugünlerde çok karşılaşıyorum adamın fiziksel ölçülerinde
Height 5'3
Weight 103 lbs
bunlar ne demek kaç cm kaç kilo? adamın boyu 5'11 kaç cm yapar bi açıklayın bea -
height uzunluk weightte ağırlıktı yok yok height kilo öteki uzunluktu yada işte öyle bişey sen bunu en iisi tercumana (musket) sor bilir o amerikada yaşıyo nede olsa...
-
kafanmı güzel aq. hunturk :)
Height=>Boy
Weight=>Kilo
benim sorduğum
Height nin yanında 5'11 bu kaç CM yada Metre demek? -
5"11' inç bazındandır.amerikalıların uzunluk birimidir. 1 inç 16cm fln ediodu. ağırlık olarakta lbs kullanırlar.lbs de kilonun yarısı oluyo.50 kiloysa 25 lbs gibi
Çaktınn? ;) -
5"3" demek adam 5 feet 3 inch uzunlugunda. feet adim demek inch in tam turkcesini bilmiyorum ama bas parmaginda tirnaginin ucundan parmaginin ortasindaki ekleme kadar olan kisima verilen ad. 1 inch 2.54 cm. 1 adimda 12 inc var. Lbs > pound, bir pound 453gr. 1 kg. yaklasik 2.2 pound. yani 5"3"= 160.02, 103 pound da 46.659kg. bu kullanilan sistemin adi imperial sistemi. artik bu sistem sadece amerika ve birkactane karaib ulkesinde kullaniliyor.
-
yuh bea. yanliş bilgi vermeyin ; 1 foot ~ 30.5 cm , 1 inch ~ 2.5 cm , 1 kg ~ 2.2 lbs. lbs ile kg çevrimini burdan yap http://annica.in-cyberspace.net/en/lbs_kg.html kolay gele.
-
yaw fit bildiğimiz fit işte havada falan kullanılan bi terimdir. lbs ise sıcaklık birimidir ampermetre ile ölçülür..
-
5 feet 11 inch = 1.8034 meters
kaynak : google
-
ben daha uzunmuş; beni bir hafta gormeyen sen uzamışsın diyo; boy :1.90
-
12 feet = 1 foot ( cogulu feet ) = 1/3 metre (assagi yukari )
2.2 poumd = 1 kilogram
Krestonun verdigi deniz feet i fln olmali...
-
evet abd de kullanılan uzunluk ölçüsüdür..fit hesabı...En sık mesela nba oyuncuların fiziksel özelliklerinde rastlarsın!
Toplam Hit: 1765 Toplam Mesaj: 11