İnsan Neden Aşık Olur?
-
arkadaşlar , hep aynı nedense ilk hetapta kızlar değilde erkekler kızlarla konuşmaya çalışıyor
ve sonuç ilk hetapta aynı ya tokat yiyoruz ya azarlanıyoruz yada itici bi muhabbetle başlıyoruz
ve muhabbete başladığımız gibi kız sanki 40 yıllık eşimizmiş gibi herşeyi bizden bekliyor herşeyi bizden yapmaları bekleniyor anlamıyorum.
aşk insanın kendisinde vardır diyorlar dışarıya çıkmaz diyorlar ama seni seviyorum diyorlar! ama sevmekle aşkı bir tutuyorlar!
aşk sadece sevilip sevilmek bir başkasını sevmek diyorlar. peki niye birileri birbirini severken endişe duyuyorlar. veyautta birinin ilgisizliğinden dolayı aşkın şiddeti seviyesi düşüyor.
insanın ruhunu daraltan inciten insanın kendisini değersiz hissetmesini meşru kılan aşk neden kendisinden bekleneni veremiyor
aşık olan insan kendi potansiyelinde bir insana neden aşkını bağımlı hale getiremiyor?
herkes düşüncelerini yazabilir fikir paylaşımı olsun.
moddan not: konuları doğru yere açın bi zahmet.. -
Birisinin ''Seni Seviyorum'' demesi, gerçekten aşık olduğu anlamına gelmemeli. Önemli olan bu iki kelimeyi içinde yaşatabilmesi.
Bazı insanların bu iki kelimeyi ağızlarından hiç düşürmediklerini gözlemledim. Seni seviyorum demek ! Ne demek ?
İlk gün '' Seni Seviyorum'' ile başlar, ikinci gün ''Sensiz Yapamam'' Üçüncü gün ''Sen Benim Herşeyimsin'' dördüncü gün ''Aldatılmışsın''
Baki olan söz değil, eylemdir.
İnsan Neden Aşık Olur ?
Aşkı, bir sevgili ya da karşı cinse duyulan ilgi olarak algılamadığım için sorunun cevabı farklı olgular içerecebilir.
Yaratıcı...
-
Bir zamanlar aşık olmaktan delirmiştim. ilk aşkımdı.2 yıl önceydi. delirmiştim. kafayı sıyırmıştım.
Sevdiğim kız beni istemedi. o günden sonra kızlara bakamaz oldum sevgili tadında.
Fakat hep bir umut besledim bir gün yeni sevgiliye kavuşacağım diye. kız güzeldir beğenirsin sevdiğini söyleyemezsin sonrasında üzülürsün keşke dersin fakat aylar geçti artık o yok söyleyemessin. aşk değilde sevgidir birbirine bağlayan. Allah bize sevgisini vermiş. sevin diye. sevmek güzeldir ama tadında. mutlu olmakta var mutsuz olmakta.
sevdiğinizi söyleyin diyorum yarın geç olabilir ama nedense söyleyemeyiz. sonrasında kahroluyorsun. ama tutup kızın karşısına geçip hey bayan bi saniye bakarmısınız sizinle tanışmak istiyorum vs vs uzayıp giden sözcüklerden arta kalan hayır şu an durumum müsait değil hayatımda sizinle birlikte sevgili tadı yaşayamam sözlerini duymak irkitsede yinede söylemek gerek...
sevgiliyle sevgi tadında yaşatırsan sevgini hayatın sevgiyle doluyor. bulana..