İnsan Sağlığına Zarar Veren Bilgisayar Virüsü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

Böyle birşey olur mu demeyin. Olur ! Başımdan geçen bir olayı anlatayım.

Birgün bilgisayarımda bulunan hepsi birbirinden değerli resim, müzik, video, ofis vs. dosyalarının uzantılarının değiştiğini gördüm. Nedenini bir türlü çözemedim. Bir resim dosyasının uzantısı örneğin .jpeg olması gerekirken .exstt gibi saçma sapan bir uzantıya sahip olmuştu. işin kötüsü mp3, avi, wmv, mpeg, flv, doc, docx, pps, xls, pdf gibi birçok popüler dosyanın uzantısı da yine aynı şekilde .exstt gibi bir uzantıya sahip olmuştu. hiçbir dosya açılmıyor, hangi dosyanın ne tür bir dosya olduğu anlaşılamıyordu.

Bir dosyayı tıkladım " birlikte aç" seçeneği geldi. Lakin o dosyanın neyle ilgili bir dosya olduğunu dosya önizlemeden veya uzantısından bilemediğim için o dosyayı mesela resim gösterici ile aç diyemedim. Desem bile hata verdi. Meğerse word dosyasıymış. Bir başka dosyayı örneğin winamp ile aç dedim ama yine hata verdi. Meğerse o dosya bir resim dosyasıymış.

Yani bir bilgisayardaki dosyaların uzantısı değişince işin içinden çıkılmıyor. Format atsam veri kaybı yaşayacaktım. Ki bu dosyalar sistem dosyası değil, bizzat şahsıma ait resim, müzik, video gibi özel dosyalardı. Dosyaları ayrıştırmak için, uzantılarını tek tek değştirmek için saatlerce uğraştım.

Allahtan etkilenen dosyalar örneğin D:/ sürücüsünün belirli klasöründeki dosyalar olduğu için sayıları yüzleri buluyordu. Oysaki bir sürücüdeki dosyaların tamamı böyle etkilenmiş olsaydı benim için tam bir felaket olacaktı. Resmen insanın psikolojisi bozulurdu :)))

Bundan doğan fikirle insanın psikolojisini bozan, insanı günlerce uğraştıran, format atmayla kesinlikle çözülmeyen, özel dosyaları tahrip eden veya karmakarışık hale getiren virüsler yazmaya karar verdim :)))

Yani karşıdaki insanın moralini bozacak, psikolojisini alt üst edecek, korku ve tedirginlik verecek, paranoyak yapacak virüsler yazmak aklıma geliyor.

Kahrol düşman al sana bomba :)))

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

nedir bu konu gizlemeler ..nedir bu forumda saçma sapan işler..hocam siz ne ayaksınız ya Allah aşkına ?

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

soluksuz bir hikaye..

ellerine sağlık hocam.

severek izliyorum..

enter'dan selamlar..

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:
    -----------------------------

soluksuz bir hikaye..

ellerine sağlık hocam.

severek izliyorum..

enter'dan selamlar..

:) 

Bu günlerde senin yüzünden yorum yapmıyroum bir çok konuya.Ben ne yazacaksam benden önce aynısnı yazıyorsun

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    blmrt bunu yazdı:

nedir bu konu gizlemeler ..nedir bu forumda saçma sapan işler..hocam siz ne ayaksınız ya Allah aşkına ?

neresi saçma ? Bilgisayar virüsü insanın ruh sağlığını bozabilir. Ortama insanın kolayca duyamayacağı ultrasonic sesler verip insanda stres de yapabilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı:

soluksuz bir hikaye..

ellerine sağlık hocam.

severek izliyorum..

enter'dan selamlar..

Bu konuyu ancak balik_ acar diye dusunmustum icergi okuyunca hakli oldugumu gormek mutlu etti beni. Bence ultrasonic dalgalarla arilari cagiralim adami soksun daha mantikli, ayrica konu niye gizli baris gibi wc ciler bu top secret projeyi gormesin diyeyse barisda onlardan ssyi paylasir onlarla :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı:
    BarisYigit bunu yazdı:

soluksuz bir hikaye..

ellerine sağlık hocam.

severek izliyorum..

enter'dan selamlar..

Bu konuyu ancak balik_ acar diye dusunmustum icergi okuyunca hakli oldugumu gormek mutlu etti beni. Bence ultrasonic dalgalarla arilari cagiralim adami soksun daha mantikli, ayrica konu niye gizli baris gibi wc ciler bu top secret projeyi gormesin diyeyse barisda onlardan ssyi paylasir onlarla :B

:)))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

Bilgisayar virüsü dolaylı olarak insan sağlığını bozabilir...

Örneğin; hayatınızı bilgisayar ve internete göre yönlendirmişseniz Bir arkadaşınız faceden sizi silince Moraliniz bozuluyorsa, Bir dosya indirirken elektirik vey internet kesilince moraliniz bozulup piskolojiniz bozuluyorsa neden olmasın ? beyin değilmiydi vucudu etkileyen ? herşey beyinde bitmiyormuydu ? beyin gücünden bahseden kötü şeyler düşünme beynini güzel yönde kullan vucut sağlığında Bozulur diyen Kesim nerede şimdi ?

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    The_Pilot bunu yazdı:

Bilgisayar virüsü dolaylı olarak insan sağlığını bozabilir...

Örneğin; hayatınızı bilgisayar ve internete göre yönlendirmişseniz Bir arkadaşınız faceden sizi silince Moraliniz bozuluyorsa, Bir dosya indirirken elektirik vey internet kesilince moraliniz bozulup piskolojiniz bozuluyorsa neden olmasın ? beyin değilmiydi vucudu etkileyen ? herşey beyinde bitmiyormuydu ? beyin gücünden bahseden kötü şeyler düşünme beynini güzel yönde kullan vucut sağlığında Bozulur diyen Kesim nerede şimdi ?

sinir, stres, kaygı, korku, panik insan sağlığını bozuyorsa bilgisayar virüsleri bunu fazlasıyla yapıyor.

Toplam Hit: 1553 Toplam Mesaj: 9