İnsanı Yan Etki Manyağı Yapan Saçmalatan İlaç : Clarinase
-
Alerjik sinüzit sonrası doktorumun verdiği bu ilecı kullanmaya başladım Clarinase yi.
Öyle garip oldum ki kalbim 2 kat daha hızlı atmaya başladı, uyuyamadım ve sabahın 6 sında çok az uyumama rağmen uykusuzluk çekmeden uyandım bu ilaçla.
Herkeste oluşturduğu yan etkiler 180 derece farklıymış..
Manyaklık olsun diye almak isteyenler olursa dikkatli olmalarını tavsiye ederim..
-
hocam açar mısın biraz nasıl hissettiriyor ??
-
Ekşisözlükten..
içindeki efedrin yüzünden kalp rahatsızlığı olanlara pek tavsiye edilmeyen ilaç
uyku kacirsa da hafif bir nezle, bogaz akintisinda dort elle sarildigim, hayat kurtarici antihistaminik dekonjestan. 20 repetabs. yetiskinlerde gunde 2 kez 1 tablet alinmalidir.
soğuk algınlığında adamı 1 günde şeytana çeviren mucize ilaç..
galiba her bünyede farkli yan etkileri olan ilaç.allerji için aldigimda hapsirmami kesmedigi gibi bütün gün uyur vaziyette gezmeme de neden olmustur.
horlama sorununu da azalttığı rivayetler arasındadır. ama agir uykuya sahip bunyeler için uygun bir çözümdür. herhangi bir yan etkisine rastlanmamıştır.
yine de doktorunuza danışın...repetabs versiyonu bende gecici tat ve koku duyusu noksanligi (bkz: anosmia) yarattigi icin dort-bes gunu renksiz bir varolmaya neden olabilen antihistaminik ilac.
şu sıralar ecza depolarında bulunamayan ilaç. bu durumda telfast'a yönelmeniz gerekir. (doktor amca öyle diyor...)
claritine gibi loratadin bulundurur. aynı şirketin ürünleridir.yan etki olarak asabi ya da uykulu yapan ilac.. gozlerimi kapadigim anda ruya gormeye ba$ladim ofiste. le$ gibiyim le$, nal gibiyim. (bkz: bozuk yogurt deneyi) ucuruyor resmen.
deliler gibi baş döndüren ilaç, alınca iptal olduğumdan, öksürükten boğazımı parçalayan geniz akıntısı ile başbaşa bıraktı beni sağolsun, artık ona mı yanayım, burun deviasyonuma mı yanayım, terkedemediğim, sigaraya mı yanayım, çocukluğumu serum fizyolojik ve "ay ay ay su yutttu, batır korhan abisi batır"larla geçirmememi sağlayan sinüzitime, tantun verdeden öğürten faranjitime mi yanayım, yıkayınc a kurumak bilemeyen sünger saçlarımı her allahın günü yıkama alışkanlığıma mı yanayım. bıktım üst solunum yolları kompleksimden anasını satayım.
Edit : İlacı en son 9 saat önce aldım ve nabzım hala 96 civarı.. :S
-
uykun oldugu halde mi uyuyamıyosun yoksa uyku da mı yok?
-
kafa yapıyor mu
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------
uykun oldugu halde mi uyuyamıyosun yoksa uyku da mı yok?
-----------------------------Uykunun olup olmadığını anlamıyorsun ki uyuyasın..
İçerisinde Efedrin var direk doping yapan bir madde. Amerikada üretilmesi de satılması da yasak.
2-3 tane alırsan yüksek kan basıncından öbür tarafı boylarsın kanımca.
Zayıf bünyede kafanın alasını yapabilir. Sağlam bünyede hiperaktiflik ve mallığı aynı zamanda yaşatabiliyor.
Tecrübe ile sabittir.