folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnsanın Rastgele Dünya Gelmesi :(

İnsanın Rastgele Dünya Gelmesi :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu ateizmin düşünce dünyasında bulunan canlılığın rastgele meydana gelmesi hakkında ne

düşünüyorsunuz? fikriniz nedir?

benim kendi fikrim:

kendimi dünyaya rastgele gelecek kadar değersiz görmüyom.

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    rastgele olurmu ya hayatımda böyle saçma şey duymadım senin kişisel fikrin doğru Allah herkesi insan olabilecek kadar değerli gördüğü için yaratır ve bu kesinlikle rastgele olan bişi değildir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    gluonpower bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar bu ateizmin düşünce dünyasında bulunan canlılığın rastgele meydana gelmesi hakkında ne

düşünüyorsunuz? fikriniz nedir?

benim kendi fikrim:

kendimi dünyaya rastgele gelecek kadar değersiz görmüyom.

-----------------------------
    Katılıyorum o kadar değersiz değilizdir de rastgele değil bişeye göre ama neye göre:)?

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hoca rasgele olması imkansız.. portakalda vitamindik.. sora babamızın tşklarından taa nerelere geldik.. ben patlıcanda vitamin olduğuma inanıom gerçi :P ama imkansız bişey o kadar şeyin tesadüf olması, düşünsene adam bir damla sudan bu kadar şey tesadüfen oluştu diyor.. mantıksız.. ki Kuran'ı incelediğinde göğün 7 kat olduğu söylenir ki atmosfer 7 tabakadır, onun dışında insanın ana rahminde oluşum evreleri anlatılır, bilime %100 uygundur.. daha başka çok şey var denizlerin suyunun birbirine karışmamasının anlatılması gibi vs vs
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    bu darvinizm görüşüdür. sapıklıktır. biz insanız yaratıcı vardır Allahın kudreti sonsuzdur.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 839 Toplam Mesaj: 5