İnsanın Rastgele Dünya Gelmesi :(
-
arkadaşlar bu ateizmin düşünce dünyasında bulunan canlılığın rastgele meydana gelmesi hakkında ne
düşünüyorsunuz? fikriniz nedir?
benim kendi fikrim:
kendimi dünyaya rastgele gelecek kadar değersiz görmüyom.
-
rastgele olurmu ya hayatımda böyle saçma şey duymadım senin kişisel fikrin doğru Allah herkesi insan olabilecek kadar değerli gördüğü için yaratır ve bu kesinlikle rastgele olan bişi değildir
-
gluonpower bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar bu ateizmin düşünce dünyasında bulunan canlılığın rastgele meydana gelmesi hakkında ne
düşünüyorsunuz? fikriniz nedir?
benim kendi fikrim:
kendimi dünyaya rastgele gelecek kadar değersiz görmüyom.
-----------------------------
Katılıyorum o kadar değersiz değilizdir de rastgele değil bişeye göre ama neye göre:)? -
hoca rasgele olması imkansız.. portakalda vitamindik.. sora babamızın tşklarından taa nerelere geldik.. ben patlıcanda vitamin olduğuma inanıom gerçi :P ama imkansız bişey o kadar şeyin tesadüf olması, düşünsene adam bir damla sudan bu kadar şey tesadüfen oluştu diyor.. mantıksız.. ki Kuran'ı incelediğinde göğün 7 kat olduğu söylenir ki atmosfer 7 tabakadır, onun dışında insanın ana rahminde oluşum evreleri anlatılır, bilime %100 uygundur.. daha başka çok şey var denizlerin suyunun birbirine karışmamasının anlatılması gibi vs vs
-
bu darvinizm görüşüdür. sapıklıktır. biz insanız yaratıcı vardır Allahın kudreti sonsuzdur.
Toplam Hit: 839 Toplam Mesaj: 5