İNSANLIK NAMINA Bİ EL ATIN
-
Ya arkadaşlar geçen ay bi bilgisayar aldım ( HP 5500 ) şimdi bilgisayarın kasasından işlem yaparken çok fazla ses geliyor bi de bilgisayar bom boş çok ağır işlem yapıyor buralarda hiç tanıdık yokki tamir ettirsek
-
Kendime yardım edebilirsem söz sanada yardım edicem :D Benim bilgisayardanda cok ses cıkıyor Fanlar yüzünden.Evin icinden sanki ucak kalkıyor uuuuuuu
-
kardeş se n bunlara bakma en iyisi bilgisayarını all bi bilgisayarcıya götür fana bi baksın :)
-
bilgisayarın büyük ihtimalle garantilidir o durumda yapacağın olay makinayı aldığın kuruluşla irtibata geeçeceksin derdini bir bir anlatacaksın çözüm yollarını bu şekilde arayacaksın donanım uyuşmazlığı da olabilir ki milyonda bir yeni bilgisayarlarda oluyor bu eğer garanti kapsamı içinde firma ona bişey yapmazsa windows ta makinayı desteklemiyor olabilir sen kurabilirsen yeni windows xp kur kuramazsan başkasına kurdur bir de öyle dene benim sana tavsiyem eğer garanti kapsamı içindeyse bilgisayarı aldığın firma ile irtibata geçmendir
-
ehuehe laa hajım yıllardır donanımla ılgılenıoms ama benım pc bılem kafayı sıyırıyyo ses cıkarıo yapıoms 1 hafta sonra yıne aynı sey sen garantılı ıse gonder gıtsın belkı hatalıdır daha ıyısı gelır :p
-
pcnin icine zeytin yağı doldurulup soğutma sistemi kurulmuş bişey wardı gecenlerde a.q.en iiiisi öyle olsun pcin hic tık olmuomuş:D
-
bence fanlardasorunvar benim vidio karti hafi yandi fani helikopterden cok ses cikariyordu bende sinirlendim kasaya bi tokat attim wallaha ses kesildi cidden bi dene iki tokat bir yumruk hallolur ; )
sen fanlari kontrol et eniyisi
Toplam Hit: 2172 Toplam Mesaj: 7