İnstaget

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

arkadaşlar  facebook için otomatik etiket begenicisi yorum yapıcısı  gibi özellikleri olan bi bot biliyormusunuz yada cracklı versiyonu olan varmı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Murıdem ınstaget instagram içindi ve yaklaşık 3-4 ay önce patladı hiçbir crack geçmiyor dip sitelerde bir tanesi çalışıyordu onuda kaybettim 

EricNorthman tarafından 28/Ara/14 20:41 tarihinde düzenlenmiştir

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    EricNorthman bunu yazdı

Murıdem ınstaget instagram içindi ve yaklaşık 3-4 ay önce patladı hiçbir crack geçmiyor dip sitelerde bir tanesi çalışıyordu onuda kaybettim 

pardon bende  facebook diye yazmışım . çalışan bi tane olsa güzel olacaktı:S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Instagram artık bot ve spam hesapları kapatmaya başladı haberiniz olsun da. :)

İmza...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı

pardon bende  facebook diye yazmışım . çalışan bi tane olsa güzel olacaktı:S

ınstagress.com hocam gogoleye yaz çıksın kullanıcı girişi yap ınstagramla daha sonra 
    Sana secenek veriyor otamatık yorum etiket beğenme follow unfollow

3 gün boyunca ınstagrama girmiyorsun başka bir apidan giriş yaparsan ıntagram hesabın şifresini kitliyor uygulama kalıyor oyle 

3 gün sonra 800 kişiyi takıp ediyorsun ne kadar yorum vs atmışşsan beğenme yaptıysan okadar takıpçı kazanıyorsun çalışma mantığı çok derin gene çalışıyorum anlatamıyorum beklersen daha derin anlatırım ve gönderileriinin gizliliği açman gerek

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
Toplam Hit: 1184 Toplam Mesaj: 5