İnstaget
-
arkadaşlar facebook için otomatik etiket begenicisi yorum yapıcısı gibi özellikleri olan bi bot biliyormusunuz yada cracklı versiyonu olan varmı ?
-
Murıdem ınstaget instagram içindi ve yaklaşık 3-4 ay önce patladı hiçbir crack geçmiyor dip sitelerde bir tanesi çalışıyordu onuda kaybettim
EricNorthman tarafından 28/Ara/14 20:41 tarihinde düzenlenmiştir -
EricNorthman bunu yazdı
Murıdem ınstaget instagram içindi ve yaklaşık 3-4 ay önce patladı hiçbir crack geçmiyor dip sitelerde bir tanesi çalışıyordu onuda kaybettim
pardon bende facebook diye yazmışım . çalışan bi tane olsa güzel olacaktı:S
-
Instagram artık bot ve spam hesapları kapatmaya başladı haberiniz olsun da. :)
-
ElizaBeTH bunu yazdıEricNorthman bunu yazdı
pardon bende facebook diye yazmışım . çalışan bi tane olsa güzel olacaktı:S
ınstagress.com hocam gogoleye yaz çıksın kullanıcı girişi yap ınstagramla daha sonra
Sana secenek veriyor otamatık yorum etiket beğenme follow unfollow3 gün boyunca ınstagrama girmiyorsun başka bir apidan giriş yaparsan ıntagram hesabın şifresini kitliyor uygulama kalıyor oyle
3 gün sonra 800 kişiyi takıp ediyorsun ne kadar yorum vs atmışşsan beğenme yaptıysan okadar takıpçı kazanıyorsun çalışma mantığı çok derin gene çalışıyorum anlatamıyorum beklersen daha derin anlatırım ve gönderileriinin gizliliği açman gerek