folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Instagram Beğeni Motoru ?

Instagram Beğeni Motoru ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Selam hocalar, bu otomatik beğeni olayını yapmak istiyorum. R10 da bu işi yapan bir kaç eleman var eğer içimizden birileri bu işi yapıyorsa R10 a başvurmıyım. Aylık otomatik beğeni yapmak istiyorum r10 da 150-175 TL çekiyorlar fiyatı

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    Ransack bunu yazdı

Selam hocalar, bu otomatik beğeni olayını yapmak istiyorum. R10 da bu işi yapan bir kaç eleman var eğer içimizden birileri bu işi yapıyorsa R10 a başvurmıyım. Aylık otomatik beğeni yapmak istiyorum r10 da 150-175 TL çekiyorlar fiyatı

Hocam bot hesaptan beğeni alınca ne olacak sosyal medyada iyiyim bilgim var bence hiç bulaşma hesap kasıp kendi organikliğin ile yürümelisin :)

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Hocam bir yandan haklısın fakat şimdilik bunu yapmayı düşünüyorum teşekkürler yorumun için :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Upp olsun

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

Bu InstaLikes diye bir program var

http://apkstation.net/instalikes-5-0-instagram-begeni-hilesi-apk-indir-android/

Bu program bende bi ara çalıştı şuanda denediğim hiçbir cihazda oturum açamıyorum bu program üzerinden

Bilgisi olan birisi incelese şu tarz bişey yazılsa aslında güzel olur aslında

Edit : Program bende şu an tekrar çalışmaya başladı beğeni yağıyor şu anda 

Piratebay tarafından 12/Oca/16 09:50 tarihinde düzenlenmiştir

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

addmefast denedin mi hocam? makrolar filan var zaten piyasada, çok kolay oluyor. 

Toplam Hit: 1243 Toplam Mesaj: 6
instagram