folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder İnstagram Fotoğraflarını Topluca İndirme Sorunsalı

İnstagram Fotoğraflarını Topluca İndirme Sorunsalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhabalar.

İnstagram'da ki beğendiğim fotoğraf paylaşımı yapan 3-5 kişinin paylaştığı tüm fotoğrafları nasıl indirebilirim? httrack ile denedim ama instagram https portu kullandığından olmadı. Tek tek indirmek tam amelelik olacak. Varmıdır kestirme yolunu bilen?

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

http://www.cnet.com/how-to/download-all-instagram-photos-from-any-user-or-your-own/ 

instagram profile downloader diyerek aratabilrsin hocam. ben geçenlerde kullandım sanırım buydu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı

http://www.cnet.com/how-to/download-all-instagram-photos-from-any-user-or-your-own/ 

instagram profile downloader diyerek aratabilrsin hocam. ben geçenlerde kullandım sanırım buydu.

Free İnstagram Downloader program bu. Sorun çözüldü sanırım ;)

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Linuxcüler için kullanmaları gereken program 4K Stogram

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Rabinski bunu yazdı

Linuxcüler için kullanmaları gereken program 4K Stogram

Bu 4K Stogram'da normalde sadece 2 profilin fotoğraflarını indirebiliyorsunuz. Ancak dosya yolundan indirilen fotoların olduğu klasörü başka yere taşıyıp programın içinde ki yansımalarını da kaldırınca 2 profil hakkınız daha oluyor. Bunu tekrar ederek sonsuza kadar kullanabilirsiniz gibi geldi bana...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Hocam baltalamak gibi olmazsa bende toplu unfollow yapmak için kestirme bi yol sorsam. 

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

ooo wellcome back hanibalgam, unfollow için banada bir program gerekli

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

Android için Instasave pro tavsiye ederim. Kendim kullanıyorum. Fotoğraf ve video indirme özelliği bulunuyor. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IvC
    IvC's avatar
    Erkek

Instagram downloader iwesoft bundan kralını tanımam 

20 yaşında komünist olmayanın kalbi, 40 yaşında komünist olanın aklı yoktur.
Toplam Hit: 1482 Toplam Mesaj: 9