folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Instagram Konum Oluşturma



Instagram Konum Oluşturma

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuuruls
    tuuruls's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Nisan/2018
    Erkek

    Merhaba arkadaşlar, bir ağabeyimizin mekanı var fakat Instagram'da konumlarda olmadığı için popülerliğini artıramıyoruz. Bunu araştırdığımda Facebook'tan sayfa oluşturup; konumu girince hemen gözüküyor deniliyordu yaptık fakat 2 haftadır halen konum olarak gelmedi Instagram'a.

    Yakın zamanda Instagram'a konum oluşturan var mıdır acaba?

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2007
    Erkek

    tavsiyem bütün konum tabanlı uygulamalara eklenmesi olacaktır. yeni bi firma eklediğimde google business vs. nasıl oluyor bilmiyorum ama instagram'a da geliyor. Foursquare falan ne gelirse ekliyorum hepsine. 

    şöyle de bişey buldum https://help.instagram.com/1618893218361276

     


    seni 4 kere döverim yarın 🤙
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Kasım/2010
    Erkek

    İşler uzun zaman önce değişti bu durum şimdi sana açıklayayım doğru yolu ; 

    Facebook sayfası açarak ve orada yer bildirimi yapmaya çalışarak, yada facebook sayfası ve instagram sayfasına adres girerek konum oluşturamazsınız. 
    Öncelikle, facebook business hesabınız olmalı, yoksa sayfanıza dair güzel bir business paneli oluşturunuz. 

    Akabinde, business üzerinde yer alan mağaza konumları kısmına tıklayacaksınız. Burada yer alan mağaza konumundan mevcut facebook business hesabınıza bağladığınız
    İşletme hesabının bir ikizini yaratacaksınız. Benzer kullanıcı adı yani adres link https://facebook.com/işletmeismi aynısını yapamazsınız bir harf ekleyip çıkarabilirsiniz.
    Tekrardan oluşturma sırasında orjinal işletmenize ait bilgileri girecek ve adresi doğru bir biçimde gireceksiniz. İkiz sayfanız oluşmuş olacak. 

    Bu sayfanın amacı, her facebook sayfası açanın bir konum bildirimi olmasının önüne geçmektir. Çünkü önceden öyleydi.
    SeNSiz bhen Bhir HçiM adlı bir sayfa oluşturup, konum bildirimi yapıp bunu da instagramda etiket yapanlar çoğalmaktaydı. 
    Politika gereği de doğru haber kaynağı, yalan bilgi, gerçek konum ve kişilerle dolu olmaya çalışan meta unsurları orijinal bir yerel mağaza gösterilmesini tercih ediyor. 

    Bu business üzerinden açtığınız mağaza ayarlarında eğer varsa, instagram hesabı bağlama whatsap bağlama düğmelerinden hesabınızı tam yetki ile bağlayınız. 
    Business üzerinde yer alan izin ve bağlantılı varlıklarıda birleştiriniz. İnstagram hesabı da businesse bağlı olmalıdır. 
    Business üzerinde yer alan bağlı varlıklar ve izinler tam yetkili, varlıklarında hepsinin bir birine bağlı olduğuna emin olun. 

    Şimdi gelelim bu ikiz mağazanın kullanımı ve amacı ve nasıl çalıştığına. Business üzerinden açılan ikiz mağaza, konum bildirilerinde müşteriler tıkladığında verilerin çekileceği,
    Gerçek fiziksel mağazayı temsil edecek yerdir. Bu mağaza orjinal facebook sayfanızda paylaştıklarınızı kendi duvarında gösterir, ikiz mağazada paylaştığınız orjinal sayfada gösterilir. 
    Fotoğraf vs bir çok detayda buna dahildir. 

    Burada açtığınız konum, ikiz mağazanıza koyduğunuz ad ile birlikte 24 saati geçmeden instagram konumlarında gözükmektedir. 
    Belirleyici ve daha hızlı bulunabilirlik için, mağazanın olduğu konumda ios için gizlilik, andorid için konum bilgisini açarak instagram üzerinde konum bildiriminde mağazanızı ikiz mağazaya koyduğuz
    Ad ile birlikte arayınız. Zamanla konum veya gizlilik bilgisi açmadan direk mağaza ismini aradığınız da bulunabilirlik sağlayacaksınız. 

    Önemli nokta, açtığınız ikiz mağazanın isminin de şuan konumu olsun istediğiniz mağazayla aynı isme sahip olmasına özen göstermektir. 
    Tüm bunlarla beraber, bir birlerine business üzerinden bağladığımız tüm varlıklar tüm izinler tüm hesaplar sayesinde, 
    Konum bildiriminde aradığınız mağaza konumunun detaylı bilgilerini görmeye kalktığınız da sizin mağazanız bu konumun sahibi olarak gözükecek, düzenlemeyi de instagramdan üzerinden yapabilmeye başlayacaksınız.
    Mağaza konumu başı boş olmayacak, tıkalyan ve detay gören kişi için de adres olarak direk sizin instagram sayfasınızı açacaktır. 

    Elimden geldiğinde sığ bir biçimde anlatmaya çalışsam da, ben business üzerinde 1 yılımı anlatılacak her bir işlem için en can sıkıcı şekilde öğrenerek geçirdim. 
    Şimdi ezbere gözüm kapalı yapsam da, lanet yer çok karışıktır. O yüzden biraz zorlanabilirsiniz. Bundan başka yolda yok hocam bilgin olsun. 

    Edit ;  İmla

    EricNorthman tarafından 13/Ağu/22 14:14 tarihinde düzenlenmiştir

    Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
Toplam Hit: 653 Toplam Mesaj: 3
facebook instagram konum