folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder İnstagram Takipçi Beğenı Paketı Satın Alımı Hesap Banlatır Mı ? Satan Var Mı ?

İnstagram Takipçi Beğenı Paketı Satın Alımı Hesap Banlatır Mı ? Satan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaslar calıstıgım sırkete aıt bır kac kurulus ıcın 

begenı takıpcı satın alacacagım 

hesaplar banlanabılıyor vs diye duyum da aldım o yuzden tereddut ettım bu konu ıle ılgılı bılgınız var mı ?

ek olarak sundan aldım su ıyı vs dıyebılecegınız kısıler var mı ? muhasebeden cıkıs yaptıracagız ergen tokatcı veletlerle ugrasmak ıstemıyorum  

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

orheyn  nickli müride ulaşabilirsin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kentaki
    Kentaki's avatar
    Erkek

Evet eninde sonunda patlatıyor maalesef.

Whatsapp : +491783959367 | Website : https://tr.uno-medya.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

@orheyn e müşteri bulmuştum kadın 100 k aldı hesap hala açıktı bende çoğu kez çalıştım güvenilir mürid

No way out
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı

@orheyn e müşteri bulmuştum kadın 100 k aldı hesap hala açıktı bende çoğu kez çalıştım güvenilir mürid

1000 Tane aldık smdılık cok fazla alıp hesabı rıske atmak ıstemedım o kadar ugrasılıp fotograf cekılıyor hesap ıcın emegımız gıtmesın subat gıbı bı bın daha atarız ya da dırekt alternatıf bır hesaba yuklu alım yaparız 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    SaviorAngel bunu yazdı

1000 Tane aldık smdılık cok fazla alıp hesabı rıske atmak ıstemedım o kadar ugrasılıp fotograf cekılıyor hesap ıcın emegımız gıtmesın subat gıbı bı bın daha atarız ya da dırekt alternatıf bır hesaba yuklu alım yaparız 

siz bilirsiniz hocam :) direk 5 kda alabilirdiniz 

No way out
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    SaviorAngel bunu yazdı

1000 aldik ama dusuyor takipciler takibi birakiyorlar neden boyle ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    SaviorAngel bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    SaviorAngel bunu yazdı

1000 aldik ama dusuyor takipciler takibi birakiyorlar neden boyle ?

Gerçek kullanıcılar, farkında olmadan takip ediyor o yüzden de sonradan farkına varanlar takibi bırakabiliyor.

Toplam Hit: 1384 Toplam Mesaj: 8
instagram takipçi