folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Instagram User ID Hakkında Bir Soru

Instagram User ID Hakkında Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar, 

Franchise işletmeye yönelik franschise alanlara instagram hesabı tanımlanacak, ancak ilerleyen süreçte taraflar arasındaki anlaşmanın bozulması halinde hesabın anlaşma dışında kullanıldığının tespitine yönelik instagram.com/XXXX gibi bir adresin user_id'sinin tespit edilerek o id numarası ile heasabın adres adı değişse dahi eşleştirileceği bir yöntem var mıdır? 

örnek üzerinen anlatmak istersek, Mark Zuckerberg'in facebook id numarası 4'tü.

profil adını değiştirse dahi ben http://facebook.com/profile.php?id=4 adresini girince şahsın profiline erişebiliyorum.

ancak instagram'da bir sayfanın user_id sini sayfa kaynağından tespit edilse dahi o numaranın o hesaba ait olduğunu nasıl tespit edebiliriz. 

rapidhacker550 tarafından 02/Eyl/25 20:33 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirhan-exp
    emirhan-exp's avatar
    Erkek

hocam o iş zor ya. aslında sayfaya gömülü id ler var ama

geri getirmek zor iş :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Çok basit ya nesi zor bunun ben mi yanlış anladım ?

https://views4you.com/tools/instagram-user-id-finder/?username=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fword.table%2F gir hocam buraya burdan id kopyala
    https://commentpicker.com/instagram-username.php burdan da id yapıştır aşağıda solda hesabı göreceksin.

API ile de alınır da development geçmişin var mı bilemiyorum. Ek olarak belki bir eklenti yazılabilir çok önemliyse senin için.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Oluşturduğun her hesabı bir kendi oluşturduğun bi uygulamada yetkilendir.

Instagram ile giriş dalaveresi çalışıyor mu bilmiyorum ama. Veya hesaplar merkezi var Facebook'da, oraya ekleyince galiba ana kontrol noktası sen oluyorsun gibi.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı

Oluşturduğun her hesabı bir kendi oluşturduğun bi uygulamada yetkilendir.

Instagram ile giriş dalaveresi çalışıyor mu bilmiyorum ama. Veya hesaplar merkezi var Facebook'da, oraya ekleyince galiba ana kontrol noktası sen oluyorsun gibi.

O nasıl oluyor ?

aslında bizim amacımız resmi otorite ile yani bilirkişi ile bu ID'nin bu kullanıcı adı tarafından kullanılıp kullanılmadığının tespit edilebilir olması gerekir.Facebook nasıl profile php linkinden id numarası ile eşleşiyor ise IG'de bu yok mu diye düşündük.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 1055 Toplam Mesaj: 5
instagram user id tespit