Instagram Ve Facebook Hesap Buyutme
-
Yerel iki isletmemize (kuafor ve cafe) ait facebook ve instagram sayfalari var. Daha onceden reklam verdik fakat cok etkili olmadi. Belkide biz hedef kitle falan ayarlayamadik.
Bu iki hesabimizi gelistirmek icin tavsiyeleriniz ne olur. Daha cok musteriye ulasmak istiyoruz. Ayrica 1 aylik gonderi zamanlayalim kendisi paylassin gunluk. Twitterda ne guzel zamanlama var ama bu ikisinde yapamadim. Business suite uzerinden yapiliyormus ama belkide ben beceremedim.
Amacimiz daha cok musteriye ulasmak. Takipci abone sayimizi arttirmak. Fake bot takipci begeni ile isimiz cok yok. Yavas buyusun gercek buyusun.
ariela tarafından 08/Tem/24 22:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Kitle deyince 2. Bir wp durumu var sandım meğer topluluk olarak bahsediyormus kardeşim özelden ya bana ben kaydolum beğenim yoksa bu aralar forumda kitle diyene kitliyolar biliyon yani 😁😁😁
-
Degistirdim basligi .)
-
benim trendyolla ilgilenen bir cocuk var. bir kac isletmeninde sosyal medya hesaplarini yonetiyor. pm den numarani yazarsan kendisine ileteyim bi.
trendyolda biz guzel yol katettik. sosyal medya ve trendyol hesabini yonettigi iki kisi daha va bildigim onlarda guzel etki aldi.
ha bu isi r10 da yapan arkadaslarda var. instafly ile hedef takipci kovaliyorlar. simdikiler nasil bilmem.
benim daha onceden calistigim birisi vardi o cocuk bu isin gercekten hakkini veriyordu. 4 aylik bir zamanda organik 40k takipci saglamisti bana...
dedigim gibi numarani iletirsen gorustureyim sizi.
-
InstaFly ve TwitFly yazılımıcıs buradan biriydi, zamanında TwitFly ürününü kullandım, tam olarak işime yarıyordu.
@biri mürid olması gerekiyor. iletişime geç istersen. +ref. -
sevgili hocam evvela kefilim olmanızdan size saygı duyarım. Allah razı olsun kefillik verdiniz bende sizin yüzünüzü kara çıkarmayacam. lakin sosyal medya üzerinden yyok tıkla 1000 takipçi kazan sözcüklerine kanmayın. Adamlar Metasploit te payload nasıl oluşturulur bilmez. hani en basit bilinen eylem oltalama taktiğidir. pishing yöntemidir. hani tıklarsınız sizden 1000 takipçiye ulaşmak için hesap bilgilerinzi girmeniz istenecek siz girdiğinizde terminalde bu bilgileriniz çıkıcak ve adam hesabınızı calacak bu yolla. yanii takipçi yok sosyal mühendslikle ikna var kandırma politikası var. hanii doğal bir yol varmı deseniz 2 - 3 arkadaşım var hanii takipçileri de bol. kendi sosyal medya hesapları üzerinden reklamınız yapılabilir.