folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder İnstagramda Satış Hesabı Konusunda Fikir İhtiyacı

İnstagramda Satış Hesabı Konusunda Fikir İhtiyacı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar , instagram üzerinden satmayı düşündüğümüz el emeği ağırlıklı ürünler var. Bunlar için bir satış hesabı oluşturmak istiyoruz ama daha önce bu konuda hiç tecrübemiz olmadığı için yardıma ihtiyacımız var. 
    Başlangıcı sıfır bir hesap açarak mı yapmalı yoksa r10 da v.s olan Eski tarihli ama takipçisiz hesaplarla (bunun bize bir artısı olur mu?) veya hazır takipçili hesaplarla mı yapmalı ? Hangisinin bize nasıl bir + sı olur ? 
    Reklam çıkarken dikkat etmemiz gereken neler var?

Keşfete düşebilmek için izlediğiniz önerdiğiniz yollar var mı ? 
    Tag kullanırken dikkat etmemiz gereken birşey var mı ?

Bunların dışında da tüm önerilerinize mutlu olurum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

hocam ürünler neler mesela

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

giyim markası kurmayı düşünüyorum bende merak ediyorum. instagramda 0 dan sayfa açıp nasıl büyütülür. dijital ajanslarla çalışmak elzem sanırım

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esenyurtlu
    Esenyurtlu's avatar
    Erkek

Dostum 0 hesap yap aile arkadaşlara sakın beğendirme algoritma hep aralarında dönüyor dikkat et diyeceksin müşteri nereden bulacağız onun için ufak bir sır özelden yazarım..

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    Esenyurtlu bunu yazdı

Dostum 0 hesap yap aile arkadaşlara sakın beğendirme algoritma hep aralarında dönüyor dikkat et diyeceksin müşteri nereden bulacağız onun için ufak bir sır özelden yazarım..

hocam ben o hatayı yaptıp kendi dediğin gibi dönüyor, farklı müşterileri nereden bulacağız banada yazar mısın özelden

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Google'da da sosyal medyada da reklamsız her şey çok zorlaştı.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek

Yeni konu açmayayım, bugün Instagram'da şöyle bir sorun oldu uygulamaya basıyorum açılacak gibi olup anında kapanıyor herhangi bir hata kodu yok önbelleği temizledim düzelmedi, kaldırdım play store'dan tekrar yükledim iki dakika giriş falan yaptım yine aynı şey oldu yine kaldırdım yine kurdum iki üç dakika kullanıp yine aynı şey oldu. Belleği boşalt, verileri sil, kur tekrar yükle hepsini yaptım sonuç yok. Aynı sorunu yaşayan var mı uygulama güncel bu arada öbür telefonda da açık onda bu problem yok 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Balboa bunu yazdı

Yeni konu açmayayım, bugün Instagram'da şöyle bir sorun oldu uygulamaya basıyorum açılacak gibi olup anında kapanıyor herhangi bir hata kodu yok önbelleği temizledim düzelmedi, kaldırdım play store'dan tekrar yükledim iki dakika giriş falan yaptım yine aynı şey oldu yine kaldırdım yine kurdum iki üç dakika kullanıp yine aynı şey oldu. Belleği boşalt, verileri sil, kur tekrar yükle hepsini yaptım sonuç yok. Aynı sorunu yaşayan var mı uygulama güncel bu arada öbür telefonda da açık onda bu problem yok 

Bu aralar bende de çöküyor arada. Modlu ve güncel değil üstelik. Epeydir normal çalışıyordu

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    Balboa bunu yazdı

Bu aralar bende de çöküyor arada. Modlu ve güncel değil üstelik. Epeydir normal çalışıyordu

Hocam öyle bir şey değil. Başka hesaplarda sorun olmuyor sadece bir hesapta sorun var giriş yapıyorum 5-10 dakika gezinip çıkıyorum sonra yeniden girince uygulama hiçbir şekilde açılmıyor yeniden silip kurmak gerekiyor sadece benim hesapta böyle oluyor sorun ne anlamadım 

Toplam Hit: 1067 Toplam Mesaj: 9
i̇nstagram satış sosyal medya