Intel Ekran Kartını Kapatmak Defetmek Yollamak
-
Merhaba,hp g6 2212 et kullanıyorum,ati ekran kartıyla mücadele içerisindeyiz hiç bir oyunda yüksek performansı alamıyorum.2 gb 128 bit ama gta 5 i yüksek performansa alınca açmıyor flight simulator de intel ekran kartını görüyor 2 gb lik ekran kartını görmüyor.
Cs go da aynen öyle fps 40 50 lerde sürünüyor.
Aygıt yöneticisinden inteli devre dışı bıraktım.Olmadı yine aynı biostan kapatmak istedim ancak şöyle bir yazı buldum.
http://www.chip.com.tr/forum/biostan-onboard-ekran-kartini-etkisiz-hale-getirme_t269024.html
Sanırım olmuyor bu çok sevgili ve saygılı ekran kartımı nasıl verimli kullanırım.
Amd catalystten tüm her şey yüksek performansta pc de yüksek performansta şarja takılı yani hiç bir sebep yok.
Driverler pc her şey son sürüm güncel.
-
nvidia nın driveri ile bunu çözebilion ati de de olması gerek
çözebiliyosun dediğim gömülü ekran kartı tabiki hep açık kalıyor. fakat oyunda hep istediğin kart çalisiyor
-
Ati catalyst içinde ayarlar var. Oyunu seçip bu ati ekran kartıyla çalıştır diye seçenek var. Biraz kurcalamak gerekiyor.
baracuda81 tarafından 06/May/15 07:02 tarihinde düzenlenmiştir
-
Cizik. Banada cok cektirdi su Intel karti.
-
eskiden sürücülerde vardı bu sonradan çıkan sürücülerde intel kullanmaya başladı sadece nvidia kullanmanın bir yöntemi varmı?
-
bios 'tan iptal edilebilir mi?