folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Intel Şimdi De Otomobillere Giriyor!

Intel Şimdi De Otomobillere Giriyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

Yollanan%20resim

Trafikte ufak tefek kazalar yapmayan yoktur herhalde. Kaza olduğunda, sen haklıydın ben haklıydım kavgalarına, Intel son noktayı koymaya hazırlanıyor. Intel'in geliştirdği teknolji sayesinde arabalar yolda giderken görüntü kaydedecekler ve bu görüntüleri bir kaza anında, yetkililere ve sigorta şirketine gönderecekler.

Görüntüleri kaydedecek kamera sistemi arabanın içinde ve dışında bulunacak. Ayrıca arabanın trafik işaretlerini algılayacak ve yanlış bir hareket sonucu oluşacak kazaların önlenmesi sağlanacak.

Intel çalışanları daha ileri zamanlarda şoförün kontrolü kaybettiği durumlarda arabanın kontrolü ele almasını sağlayacak bir teknolojiyi de hayata geçirmek istiyorlar.

Kaynak:Chip

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

genel yerine haberlere ekleseydin daha iyi olurdu hoca..

öyle sistemi yapsalar bile bizimkiler gider iptal ederler :D malum koskoca sanayi sitelerimiz var.. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

kimsenin ilgisini ceken bir konu deyilmiş demekki !

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

2 ay once yavsagin teki carpti bana sucsuzum diyo arabayi dagitti  ara sokakta basmis geliyo benim seritten kafa kafaya girdik hala sucsuzum diyo mahkeme mahkeme dolaniyoruz amk.

iyi bi olaya girmis intel

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

bende iptal ederim makinanın patron olmasını istemem yolda maks yaptırmaz bu çip

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
Toplam Hit: 720 Toplam Mesaj: 5