folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnterjetim Neden Yavaş^^

İnterjetim Neden Yavaş^^

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    ya arkadaslar tt net grevi bıraqdı bırakalı benım net yavas neden bu acaba.:S artık boğazıma kadar geldi ne yapcagımı bilmıyorum.hele hafta sonları taamemn fıttırıyorum net 1 gdiyor 1 daha gelmıyor :(

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    akp -> israil -> lübnan -> telekom -> babayı görürsün sen bu ülkede hızlı internet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    hoca ne alakası war :D lübnan israil:D ben yurdum insanından yardım istiyom amk :D 

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek

cold-m4. hoca imzanda fetoş yandaşımısın yoksa karşıtımısın bende bunu anlamadım..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    iMPaLa bunu yazdı:
    -----------------------------

cold-m4. hoca imzanda fetoş yandaşımısın yoksa karşıtımısın bende bunu anlamadım..

karşıtıyım hoca, karşıtı.

kanalları gezerken ne zaman stv ye rastlasam rahmet güneşi bilmemne adamı die bahsediolar, kıl oldum ona bi tepki olarak yazdım.

geçen de milli eğitim bakanı olacak mal gelmiş bu herifin okullarını savunuodu, ona karşı bi tepki işte.. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek
    bu telekomun yolunu sikeyim ben :D...sen bide bana sor amk...bıktım bu netten tırlattım atlattım amk...sizin vereceginiz portun adsl geçmişine sokam ben

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    heacker61 bunu yazdı:
    bu telekomun yolunu sikeyim ben :D...sen bide bana sor amk...bıktım bu netten tırlattım atlattım amk...sizin vereceginiz portun adsl geçmişine sokam ben
    hoca bende soksam zararı olurmu:D ya amk tek port wrilees kullanıyom:D amk net 1 gidiyor hafta sonu 2 3 sat gelmıyor modemi parcalayasım gelıyor amk :(

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SariCoCuK
    SariCoCuK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Yapabilecek  Bişi  yok  Adamlar  Ya  Seve  Seve  Yada  Sike  sike  kulanacaksın  dıyolar amk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    SariCoCuK bunu yazdı:
    Yapabilecek  Bişi  yok  Adamlar  Ya  Seve  Seve  Yada  Sike  sike  kulanacaksın  dıyolar amk
    hacı hiçmi yapcak 1 sey yok yani :( amk 1 hızlanıyor 1 yavaşlıyor sikecem böle işi trubulans olcak evde amk yakında:D amk ışık hızında fırlatcam modemi:D ya da gelen postacıya 1 mürid wardı onun avatarı vercem :D tt ye kafam girisn yazıyoırdu:D

Boş İşler Uzmanı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    heacker61 bunu yazdı:
    hoca bende soksam zararı olurmu:D ya amk tek port wrilees kullanıyom:D amk net 1 gidiyor hafta sonu 2 3 sat gelmıyor modemi parcalayasım gelıyor amk :(

yok hocam olmaz hep beraber güç toplulugu yapıp sokalım amk :D:D

oo ben bir modem kırdım acayip rahatladım :D

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
Toplam Hit: 985 Toplam Mesaj: 10