İnternet Bağlama Sorunu
-
ben yazılığa tatile geldim evde telefon bağlantısı var ama sorun su hat dedemin ustune ve internet bağlamak istiytorum
int nete telefon ile bağlanıyorum
bizim aile de ne babam ne dedem internet bağlıcak adamlar diil internet 2 -3 aylına lazım kendi basıma nasıl internet bağlarım .
not:etrafta kablolu net kulanan var ama onlardan alamam . wireless da yok etrafta ki şifre kırıp bağlansam
-
Turkcell kullanıyorsan haftalık-aylık paketleri falan var. Ben haftalık 20 kontör/50 MB kota olan tarifeye aboneyim. Telefonu bluetoothla laptopa bağlıyorum. Baya işimi görüyor. Yalnız video izlemeni tavsiye etmem. 1 günde yersin kotayı. Ama günlük maillere bakmak, tbt de gezinmek, text içerikli sayfaları açmak, abartı çözünürlükte resim açmamak kaydı ile yeterli oluyor. İncele istersen.
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ben 2 yıldan berı kulnaıyorum onu . yazdan önce oturdumuz yerde wireless sıfrelerını cozup bağlanıyodum benım paralı kotasız net bağlamam lazım
-
internet cafe falan yokmu oralarda hocam bi git konus bakalım
-
İnt cafe para vermek istemixom ortam fln eve baglamalıyım
-
malesef o wireless olsa bile sifreyi sen kiramazsin :)
-
diyelim ki interneti 2-3 aylığına bağlattın kapattırırken nasıl yapıcaksın hocam interneti kapattırmak baya masraflı oluyor.. bir arkadaşım kotalı internet kullanıyordu 9 ay kullandı kapattırmak için telekoma 200,00 TL para ödedi bunu araştır ona göre interneti bağlat derim hocam sonra ilerde sorun çıkmasın..