folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder İnternet Bağlantı Hızını Limitlendirmek ( Win 8.1 )

İnternet Bağlantı Hızını Limitlendirmek ( Win 8.1 )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Selamlar, 

Win 8.1 64 bit kullanıcısıyım.

6 Mbit'lik bir interneti 4 kişi kullanıyoruz. Ben de download olsun streaming olsun pek meraklı biriyimdir. Şöyle işletim sistemimde çalışacak, yerel ağ dışındaki ( tablet/telefon ile pc arasındaki iTunes wifi iletişimini limitlendirmesin tabiki ) bağlantı hızını benim belirlediğim saat aralıklarında belirlediğim hızlara çekecek bi programa ihtiyacım var.

Yani saat 16.00 - 24.00 arasında 200 kb/sn den fazla çekmesin, 24.00 - 08.00 arasında 300 kb/sn den fazla çekmesin, 08.00 - 12 arasında limit koymasın, 12.00 - 16.00 arasında 250 kb/sn olsun limiti istiyorum, çok şey mi istiyorum? :)

Download manager olarak FDM kullanmaktayım, istediğim limitleri girebiliyorum, lakin yanında youtubeden müzik çalsın diye şu 1,5 saatlik videoyu açınca yine bağlantının contalarına koyuyor misalen; 

http://www.youtube.com/watch?v=PMiogFE164o

Eh, ne diyorsunuz?

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

NetLimiter Pro nereden bulabilirim?

Sgnlive linkleri kırılmıştı, eski bi paylaşım, bakacak başka yer de bilmiyorum

edit, windows 7 çıktıktan snra güncellenmemiş hiç, 8.1 üzerinde problem yaşatabilir. başka alternatifler...?

edit2 ; netlimiter 4 çıkıyormuş, deneme yayınını indiriyorum şimdi. crack serial vs yardımında bulunan olursa sevinirim

http://www.netlimiter.com/nl4testing.php 

edit 3, konuyu benden başka okuyan varmı onu da bilmiyorum lakin yukarıdaki linkten test sürümünü indirdiğimde serial falan istemedi, bütün özellikler çalışır halde deil ancak benm ihtiyacım olan anlık hız limiti aktif ve çalışıyor, işime yaradı, ısrarla tavsiye ederim :-*

noname tarafından 16/Şub/14 19:44 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
Toplam Hit: 885 Toplam Mesaj: 2