folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternet Bağlantı Sorunu

İnternet Bağlantı Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

s.a. sevgili kardeşlerim hemen hemen 1 haftadır aynı sorunu yaşıyorum internet geliyor 5 dakka sonra gidiyor giriyorum modem ayarlarını yeniliyorum tekrar geliyor bi baktın 5 dakika sonra tekrar gitti internete baglanmak için aynı şeyi defalarca yapıyorum bazende ınternet gıdıyor anasayfa yaptıgımda 192.168.1.1/cfgtestfail sitesini acıyor (modem zyxel-Prestige 660HW-T1) 2 gundur baya bi yagmur vardı gittim tel ve ınternet kablolarına baktım acık olan tarafları su almayacak sekılde bantladım aynı sorun devam edıyor yalnız telefonum borcundan dolayı :) dısarı aramaya kapalı bi ilişkisinin olacagını sanmıyorum ama yinede solım ,sonra internet gidiyor 2 saat  gelmiyor sonra bı baktın gelmiş bazen modem ayarlarını yenılemeye gerek kalmadan kendılıgınden gelıyor off kafayı yedım valla arkadaslar sorrun ne olabilir sizce ne yapmalıyım

LAN connections
     Test your Ethernet ConnectionPASS

WAN connections
     Test ADSL synchronizationFAIL
     Test ADSL(ATM OAM) loopback testPASS
     Test PPP/PPPoE server connectionFAIL
     Ping default gatewayFAIL

boyle oluyor sonra tekrar ayarlıyorum kendılıgınden yıne boyle oluyor yine duzeltiyorum yine oluyor modemi defalarca kaldırıp kurdum yıne aynı sonra benım ttnetin verdiği (airties rt205) var onu kurdum oda aynısını yapıyor bu arada modemdeki dsl ışığı internet varken sürekli yanıyor ama gittiğinde araba sinyali gibi oluyorr

bi yardımcı olun arkadaslar kafayı yedım valla

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

evinde bu hatta bağlı kaçtane telefon var?

tek telefonsa tel ile modem aynı odadamı? splitter warmı?

splitter ile telefonu devreden cıkar direk anahattı modeme tak yarım saat kullan.. birden fazla telefon warsa çıkar telefonları

bağlantı kesilmiyorsa splitteri değiştir veya birden fazla telefonsa paralel kaynaklı sorun war demektir. splitter yoksa telefon baglantı için ayrı priz modem için ayrı priz kullanıyorsan olmaz.

bağlantı kesiliyorsa 444 0 375 i ara 5 i tuşla "ANA HATTI DİREK MODEME TAKTIM BAĞLANTIM KOPUYOR DE" ya da bana adsl numaranı pm at.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 1229 Toplam Mesaj: 2