folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Internet Baglantısı Bu Modemde Sureklı Kesiliyor..

Internet Baglantısı Bu Modemde Sureklı Kesiliyor..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

Elimde Datron modem wardi onu kaldırdım sımdı telekom un werdigi pikatel marka dandiq otesi bir modem war bunu taktım neyse int baglaniyorum 1,1.5 saat olmadan int baglantısı sureklı kopuyor sizdede boyle oluyormu cozumu nedir bu olayın :S

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

eski modeminde de böyle bi sorun var mıydı?

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spy-met
    Spy-met's avatar
    Erkek

hacı iki haftadır benim modemde yapıyo öncede bişey yoktu sorun modemde değil

İmkansız Sadece Biraz Zaman Alır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

arkadaşım biliom modemi bende kullanmak zorunda kaldım o ttnetin modemi nie aldıysam bedava die gelmişti.şimdi arkadaşım bende de aynı sorun vardı bi anda net kopuo ışığı yanıp sönüo modemi açıp kapamışmı gibi res atıodu ve en sonunda bi ara ii hatırlıom bişi indiriodum tam%99 bak bu gerçek kesildi.allah ben bi sinirlendim ona ole bi vurdumki plastik içine göçmüş:D.Şimdi yapacağınşey şu ondan sinirini alcan sonra doru çöpe ve yeni bir modem ben airties rt205 aldım artık ole bi sorun yok yani sorun modem......

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
Toplam Hit: 1419 Toplam Mesaj: 4