İnternet Bağlantısı İçin Telefon Hattı Zorunluluğu ?
-
ya bundan kaç ay evvel konu açılmıştı ortalarda dedikodu dönüyordu iyi hatırlıyorum bu net çekmek
için telefon hattı zorunluğu kalkmıştı olmazsa bile net çekebiliyordun c.tesi günü başvuru yapmak için
telekom bayisine gittim adam diyor ki öyle birşey yok illa telefon hattı olacak birde sabit ücreti dudak
uçuklatıyor ayda 20 lira sabit ücreti varmış konuşma filan yapmayacağız sadece net bağlı olacak
size bir sorayım dedim adam mı bilmiyor yoksa o zorunluluk gelmedi mi hala ?
-
aslında evet öyle bir hakkın var. Ama tabi ttnet elinden geldigince zorlastırıyor. dilekce veriyorsun bilmem ne bilmem ne eger sana cevap vermezlerse tüketici hakları mahkemesine felan gidioorsun sonra ike ike teli kapıyorlar.
Anlıycan yasa var ama uygulanmıyor. Yine kendin zorlucaksın.
-
Bir hizmeti almak için başka bir hizmeti şart koşamazlar. Ancak sevgili ttnet altyapımız elverişli değil gibi abuk subuk bahanelerle telefon hattınıda mecburi tutuyor.ekstradan 20 lira da sabit ücreti cebine koyuyor.
-
Mayıs 1
-
NovalgiN bunu yazdı:
-----------------------------
Mayıs 1
-----------------------------derken ?
ayın 1'inden sonra mı olacak ?
-
Bağlatma şansın varsa kablolu tv den bağlat..6 liraya tüm kanalları da izliyorsun sabit ücret işe yarıyo anlicağın üstelik daha da ucuza geliyot
TTneti kullanmak zorunda olmamanın da verdiği haz bambaşka..!! -
bildiğim kadarı ile yasa henüz resmileşmedi. dolayısı ile telefon hala mecburi. ama bildiğim kadarı ile telefonu tamamen kapattırıp aylık 5-6 lira gibi bi para ile ( hat tahsis ücreti mi ne) sadece neti kullanabiliyosun. yapan tanıdıklarım vardı. fakat ücret konusunda muallaktayım. araştır derim.
-
hayaletkurt bunu yazdı:
bildiğim kadarı ile yasa henüz resmileşmedi. dolayısı ile telefon hala mecburi. ama bildiğim kadarı ile telefonu tamamen kapattırıp aylık 5-6 lira gibi bi para ile ( hat tahsis ücreti mi ne) sadece neti kullanabiliyosun. yapan tanıdıklarım vardı. fakat ücret konusunda muallaktayım. araştır derim.
-----------------------------herife dedim zaten 5-6 lira olması gerek diye yeni hat çektiriyorsun diye 20 lira imiş eski abonelerin öyleymiş
şansa bizde 2-3 ay önce kapattık telefonu
-
1 mayıstan sonra aktif hale geliyor artık.
-
NovalgiN bunu yazdı:
1 mayıstan sonra aktif hale geliyor artık.
-----------------------------bekleyeyim o zaman olursa iyi olur