İnternet Bağlantısını Kapatamıyorum...Yardım.
-
Benim sorunum şu: Benim superonline dan internet bağlantım var. Ben askere giden arkadaşımın evine taşındım. Evine gittim bir de baktımki onun da bilgisayarı ttnet ten internete bağlı.
Soru 1: Ben, arkadaşımın ttnet internet bağlantısını nasıl kapatabilirim. (Arkadaşa ulaşamıyorum)
Soru 2: Hadi diyelim arkadaşın internetini kapatmadım da benim interneti kapattım. O zaman benim kablosuz modemi nasıl kuracağım. Arkadaşımın telefon numarasını,kullanıcı adını,şifresini, modeme giriş şifresini bilmiyorum.
-
kökten kapatacaksan telekoma gideceksin yoksa modemin kontrol paneline gireceksin oradan kurabilirsin. wizard setup diye.ama süperonline nasıl oluyor bilmiyorum.
-
bu arada ttnet acayip hızlandı ya 1024 vr bende 546 kb kdar çıktı gözlerim off oldu yaneee telekom iyi bole birz daha hızlı gider inşallah.
-
İnternet bağlantısı benim üzerime değil. Arkadaşımın üzerine. Arkadaşım da şimdi askerde yani ona ulaşamıyorum. İnternet benim adıma olmamasına rağmen kapatabilir miyim? Daha arkadaşın telefon numarasını bile bimiyorum.
-
Modem ine genel olarak
http://192.168.2.1
den ulaşabilirsin.
Kullanıcı adı:
arkadaşınınadısoyadı@ttnet
şifre ise ev telefonu numarası.
(Eğer değiştirmedi ise)
Toplam Hit: 875 Toplam Mesaj: 5