folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternet Bankacılığı İle Fatura Ödeme

İnternet Bankacılığı İle Fatura Ödeme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    semihsenturk1
    semihsenturk1's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bugün elektrik faturası yatıracaktım her zaman ki gibi çok sıra vardı .Artık internetin nimetlerinden yararlanmanın vakti geldi. Garanti de hesabım var, buradan elektrik faturasını ödemeye çalıştım fakat işletme kodu ve abone kodu istedi.Elektrik faturama baktığımda ise işletme no başlığının altında 2 haneli rakam var.Halbuki işletme kodu 11 haneli olması gerekiyormuş.Ve abone no dediği de tesisat no mudur .Yardımlarınızı bekliyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

bi fatura resmi koyuver de söyleyeyim hangisi olkduğunu.

hangi işletme dağıtıyor elektriği sizde bilmiyorum 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    semihsenturk1
    semihsenturk1's avatar
    Erkek
    BEDAŞ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

semihsenturk1 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar bugün elektrik faturası yatıracaktım her zaman ki gibi çok sıra vardı .Artık internetin nimetlerinden yararlanmanın vakti geldi. Garanti de hesabım var, buradan elektrik faturasını ödemeye çalıştım fakat işletme kodu ve abone kodu istedi.Elektrik faturama baktığımda ise işletme no başlığının altında 2 haneli rakam var.Halbuki işletme kodu 11 haneli olması gerekiyormuş.Ve abone no dediği de tesisat no mudur .Yardımlarınızı bekliyorum.
    -----------------------------

Ankaradasın sanırım bende sürekli garantiden ödüyorum faturayı..

İşletme kodu:006.04.25.00.00

Abone no: 0006014956

bunu direk yazıyorsun ekrana işletme kodundaki noktaları boşver direk olarak 00604250000 yaz diğerinide aynı şekilde yazınca ödeme yapabiliyorsun..

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 6955 Toplam Mesaj: 4