İnternet Bankacılığı İle Fatura Ödeme
-
Arkadaşlar bugün elektrik faturası yatıracaktım her zaman ki gibi çok sıra vardı .Artık internetin nimetlerinden yararlanmanın vakti geldi. Garanti de hesabım var, buradan elektrik faturasını ödemeye çalıştım fakat işletme kodu ve abone kodu istedi.Elektrik faturama baktığımda ise işletme no başlığının altında 2 haneli rakam var.Halbuki işletme kodu 11 haneli olması gerekiyormuş.Ve abone no dediği de tesisat no mudur .Yardımlarınızı bekliyorum.
-
bi fatura resmi koyuver de söyleyeyim hangisi olkduğunu.
hangi işletme dağıtıyor elektriği sizde bilmiyorum
-
BEDAŞ
-
semihsenturk1 bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar bugün elektrik faturası yatıracaktım her zaman ki gibi çok sıra vardı .Artık internetin nimetlerinden yararlanmanın vakti geldi. Garanti de hesabım var, buradan elektrik faturasını ödemeye çalıştım fakat işletme kodu ve abone kodu istedi.Elektrik faturama baktığımda ise işletme no başlığının altında 2 haneli rakam var.Halbuki işletme kodu 11 haneli olması gerekiyormuş.Ve abone no dediği de tesisat no mudur .Yardımlarınızı bekliyorum.
-----------------------------
Ankaradasın sanırım bende sürekli garantiden ödüyorum faturayı..İşletme kodu:006.04.25.00.00
Abone no: 0006014956
bunu direk yazıyorsun ekrana işletme kodundaki noktaları boşver direk olarak 00604250000 yaz diğerinide aynı şekilde yazınca ödeme yapabiliyorsun..