İnternet Cafe
-
Arkadaşlar İnt Cafe işletiyorum şimdi ben bi makineyi sorunsuz kurdum oyunlarını sürücülerini vs. bu sistemin norton ghostan image dosyasını alıp dvd ye kaydettim.Sonra diğer sistemlere kurabilirmiyim sorunsuzca?
-
internet cafe sahibi isen norton ghost u geç. sana go back i öneririm kesin çözüm
-
hacker bi makinenin image dosyasını alıp öbür makinelerde çalıştıramazmıyız?go backi nerden indirebilirim.
-
kardesım makınalar aynıysa (Driverları) çalısır hepsı aynı yedekten
-
saolasın dark sword
-
Calışır aynı yedekten ama pc isimlerini değiştirmen lazım bu bir. ikincisi oyunların calışması için reg dosyaları ile oynaman lazım buda iki...
-
renegadealien bunu yazdı:
Calışır aynı yedekten ama pc isimlerini değiştirmen lazım bu bir. ikincisi oyunların calışması için reg dosyaları ile oynaman lazım buda iki...
evet bi internet cafeci olarak ben de ghost kullanıyorum dvdye felan almana gerek yok tek makineye kur diğerlerin de hard-disklerini sök sonra kurduğun makineden hepsine ghost yap ama renenin dediği gibi pc isimlerini değiştir bi de anakartların chipsetlerinin de aynı olmasına dikkat et yoksa çok sorun çıkarıyor ve daha sonra bu pclerdeki oyunlarla da edite ihtiyacın olabilir mesala Counter-Strike de eğer iki bilgisayarın cd-keyi aynı olursa oyun çalışmaz GENERALS denilen oyun da da eğer iki cd-key çakışırsa oyunda kendinizi yenik görürsünüz bunun gibi şeyler işte...
Toplam Hit: 2327 Toplam Mesaj: 7