İnternet Cafe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcgopat_s
    pcgopat_s's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar İnt Cafe işletiyorum şimdi ben bi makineyi sorunsuz kurdum oyunlarını sürücülerini vs. bu sistemin norton ghostan image dosyasını alıp dvd ye kaydettim.Sonra diğer sistemlere kurabilirmiyim sorunsuzca?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    internet cafe  sahibi isen norton ghost u geç. sana go back i öneririm kesin çözüm

Adsense Gelirli Siteler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcgopat_s
    pcgopat_s's avatar
    Erkek
    hacker bi makinenin image dosyasını alıp öbür makinelerde çalıştıramazmıyız?go backi nerden indirebilirim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    kardesım makınalar aynıysa (Driverları) çalısır hepsı aynı yedekten

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcgopat_s
    pcgopat_s's avatar
    Erkek
    saolasın dark sword
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Calışır aynı yedekten ama pc isimlerini değiştirmen lazım bu bir. ikincisi oyunların calışması için reg dosyaları ile oynaman lazım buda iki...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Calışır aynı yedekten ama pc isimlerini değiştirmen lazım bu bir. ikincisi oyunların calışması için reg dosyaları ile oynaman lazım buda iki...

evet bi internet cafeci olarak ben de ghost kullanıyorum dvdye felan almana gerek yok tek makineye kur diğerlerin de hard-disklerini sök sonra kurduğun makineden hepsine ghost yap ama renenin dediği gibi pc isimlerini değiştir bi de anakartların chipsetlerinin de aynı olmasına dikkat et yoksa çok sorun çıkarıyor ve daha sonra bu pclerdeki oyunlarla da edite ihtiyacın olabilir mesala Counter-Strike de eğer iki bilgisayarın cd-keyi aynı olursa oyun çalışmaz GENERALS denilen oyun da da eğer iki cd-key çakışırsa oyunda kendinizi yenik görürsünüz bunun gibi şeyler işte...

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 2327 Toplam Mesaj: 7