folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder İnternet Cafe Ağında Virüs Sorunu

İnternet Cafe Ağında Virüs Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

biraz uzun oldu ama neyse

simdi arkadaşlar bır tane server makınam var bu makınada film müzik arsivim duruyor ve kafede paylasım ıcınde serverde lisanslı kis 2011 kurulu ve buraya devamlı olarak saldırı gelıyor clıent makınalardan ne yaptıysam sorunu cozemedım temızleyemedım bu saldırıyı ne sıkıntısı var dıyorsanız bence bır sıkıntı yok saldırı gelıyor kis engelliyor ama client makına ben engelı kaldırmadıgım surece servere erısım saglayamıyor bu durumdada musterı ayagına cagırıyor fılmlere muzıklere gıremıyorum dıye ne yapabılırım nasıl temızlerım ne oldugunuda goremıyorum sadece saldıran makınanın ıp sı yazıyor saldırı engellendı dıyor bır de topic fln gibi bir seyler yazıyor google da arattım ama bir sonuca varamadım ağı nasıl temizlerim bir yardımcı olursanız minnettar kalırım arkadaslar önerilerinizi bekliyorum

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

saldırı yapan pc nın arkadaskı ag kablosunu cıkar sıfırdan format at pc ye ama hddyı butunuyle sıfırlakı garantı olsun sonra emın ol vırussuz seyler kurduguna en sonda herseyı halledınce cak deepfreeze en son tak ınternet kablosunu bolece format atarken baska pclerden ag aracılıgıyla vırus yememıs olur o pcdekı vırus sıkıntısını cozmus olursun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keskinlikursat
    keskinlikursat's avatar
    Erkek

bir adet ethernet harddisk al  aga bagla filimleri müzikleri ona yükle

sorun çıkmayacaktır

veya bilgisayrdan anlıyorsan  mikrotik kur...  virüs mirüs senden korksun :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

server pc sinin sistem yüklü hdd ye deepfreez kur diger hdd lere paylaşıma ac ama agdan degiştirme yetkisi verme sonucta kafede kimin nereye girdigi belli dgeil ben dedigim gibi yapıyorum 14 tb hdd var sadece sistem kurulu hdd deepfrez var hiç bir sorun olmuyor

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

arkadaslar cafeyı tekrar kurdum kac kere hemde butun makınalardan saldırı gelıyor ara ara servere baglanmaya calısıyor bır defa baglanıyor ıkıncıye baglanmaya calısınca engellıyor 86 makına var 86 sındada aynı sorun :) kafayı yicem filmlerin paylasımda ama degıstırmeye ızın yok kullanıcıya o yuzden servere vırus fln bulasamıyor serverım temız makınaları yenı kurdum ama gene aynı nerden gelıyor anlamıyorum o yuzden agı ızleyebılecegım hangı bılgısayardan ne tur bır vırus geldıgını bı tespit etsem bırde aklıma su gelıyor cafe unv. civarında oldugu ıcın bızde usb kullanmak serbest acaba usb lerden mı gelıyor dıyecem ama sıstem kapanınca gıtmesı lazım sıstem kapanınca sabah aıyorum kafeyı gene var :S

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

serioususer bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaslar cafeyı tekrar kurdum kac kere hemde butun makınalardan saldırı gelıyor ara ara servere baglanmaya calısıyor bır defa baglanıyor ıkıncıye baglanmaya calısınca engellıyor 86 makına var 86 sındada aynı sorun :) kafayı yicem filmlerin paylasımda ama degıstırmeye ızın yok kullanıcıya o yuzden servere vırus fln bulasamıyor serverım temız makınaları yenı kurdum ama gene aynı nerden gelıyor anlamıyorum o yuzden agı ızleyebılecegım hangı bılgısayardan ne tur bır vırus geldıgını bı tespit etsem bırde aklıma su gelıyor cafe unv. civarında oldugu ıcın bızde usb kullanmak serbest acaba usb lerden mı gelıyor dıyecem ama sıstem kapanınca gıtmesı lazım sıstem kapanınca sabah aıyorum kafeyı gene var :S

hocam formatı sen benım dedıgım sekıldemı attın ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

emnimax bunu yazdı:

serioususer bunu yazdı:

hocam formatı sen benım dedıgım sekıldemı attın ?

hocam ben kurulum yaparken makınayı alırım hıc ag kablosu takmadan kurarım sonra  programları kurmaya baslarım tek tek programları baska bır makınam var devamlı kullandıgımız cıktı aldıgımız fln ondada kav 2011 var lısasnlı ondan ındırırım programları sonra ghost alırım bı tane hdd bıcımlendırmeye gelıncede tasınabılır hdd kutusuna takarım bıcımlendırırım oyle ghosta gecerım bak son kurulumum bu sekılde oldu ne aga baglamıyorum 3 tane modem var ınternet lazım olursa bır tanesını dfevre dısı bırakıp sadece kurulum yaptıgım makınaya takıyorum makınaların guvenlık duvarları fln hepsi acık durumda ama genede gelıyor saldırı

Toplam Hit: 1593 Toplam Mesaj: 7