folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İnternet Cafe Programı

İnternet Cafe Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

şimdi okullarda akıllı tahta olayı var.. internete giriyorlar bilmemne hadi bunu geç.. sistemin ağzına sıçıyorlar..

şimdi bunlara handycafe kursak ders başlayınca açsak yada hocalara hesap tanımlasak bilmemne..

fakat bu programda reklam falan çıkıyormuş kullanan eden var mı ? çıkan reklamlar nasıl reklamlar 3 ayda 7 cm falan mı ? :D

netsupport falan duydum fakat ayrıntıya inmedim.. bu olayı nasıl halledebiliriz?

deepfreeze ve bu cafe programı tarzında bi olay yapmak istiyorum..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

Hocam okul ucra bir yerdeyse ilaçlı akınsoft kur

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

biz okuldaki bütün tahtalara deepfreeze yükledik virüs felan bulaşmıyor ama tahtalar çok kalitesiz virüs bulaşmasa bile bi süre sorna tahta kafayı yiyor.

Converse giyen uzaylı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

bilgisayara bir şifre belirleyin. İşini bitiren hoca başlat -> bilgisayarı kilitleye bassın.

Virüs içinde ücretsiz avira gibi bir anti virüs kurun. Kurduktan sonra denetimi otomatike ayarlayın be şifreleyinki ayarlarını kurcalayamasınlar.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

yok hocam 3 ayda 7cm değil ağırlıklı olarak oyun reklamları ama sen o işi masa kapanınca  pc kapat yada x dk sonra pc kapat yapabilirsin işaretlersen çözmüş olursun . + filtreyi sürdünmü tamamdır . ama gerek yok deepfrez kur tmm doır

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

yok hocam 3 ayda 7cm değil ağırlıklı olarak oyun reklamları ama sen o işi masa kapanınca  pc kapat yada x dk sonra pc kapat yapabilirsin işaretlersen çözmüş olursun . + filtreyi sürdünmü tamamdır . ama gerek yok deepfrez kur tmm doır

reklamlarda aganigi hiç yoksa isterse knight reklamı yapsın dert değil :) e teşekkür ettim hocam

Toplam Hit: 753 Toplam Mesaj: 6