İnternet Cafe Programı
-
şimdi okullarda akıllı tahta olayı var.. internete giriyorlar bilmemne hadi bunu geç.. sistemin ağzına sıçıyorlar..
şimdi bunlara handycafe kursak ders başlayınca açsak yada hocalara hesap tanımlasak bilmemne..
fakat bu programda reklam falan çıkıyormuş kullanan eden var mı ? çıkan reklamlar nasıl reklamlar 3 ayda 7 cm falan mı ? :D
netsupport falan duydum fakat ayrıntıya inmedim.. bu olayı nasıl halledebiliriz?deepfreeze ve bu cafe programı tarzında bi olay yapmak istiyorum..
-
Hocam okul ucra bir yerdeyse ilaçlı akınsoft kur
-
biz okuldaki bütün tahtalara deepfreeze yükledik virüs felan bulaşmıyor ama tahtalar çok kalitesiz virüs bulaşmasa bile bi süre sorna tahta kafayı yiyor.
-
bilgisayara bir şifre belirleyin. İşini bitiren hoca başlat -> bilgisayarı kilitleye bassın.
Virüs içinde ücretsiz avira gibi bir anti virüs kurun. Kurduktan sonra denetimi otomatike ayarlayın be şifreleyinki ayarlarını kurcalayamasınlar.
-
yok hocam 3 ayda 7cm değil ağırlıklı olarak oyun reklamları ama sen o işi masa kapanınca pc kapat yada x dk sonra pc kapat yapabilirsin işaretlersen çözmüş olursun . + filtreyi sürdünmü tamamdır . ama gerek yok deepfrez kur tmm doır
-
samaccc bunu yazdı
yok hocam 3 ayda 7cm değil ağırlıklı olarak oyun reklamları ama sen o işi masa kapanınca pc kapat yada x dk sonra pc kapat yapabilirsin işaretlersen çözmüş olursun . + filtreyi sürdünmü tamamdır . ama gerek yok deepfrez kur tmm doır
reklamlarda aganigi hiç yoksa isterse knight reklamı yapsın dert değil :) e teşekkür ettim hocam