İnternet Cafe Sigorta
-
selamın aleyküm hocalar internet cafemi sigortalatmak istiyorum cevremde hırsızlık olayları cok oluyor ne kadara patlar prosedür nedir ne gerekir en iyisi hangisi ? bilgi verirmisiniz
-
bu forumda dj_alper denince akla 2 şey gelir Sigorta ve ban yada tam tersi :)
-
geçenlerde içinde 15.000 liralık malzeme olan dükkanımı kasko yaptırmak istediğimde 106 lira kasko bedeli çıkartmışlardı bunun içine 500 liralık camda dahil belki burdan az çok bir fiyat çıkartabilirsain müdür kendince ama en yakın zamanda yaptıracağım para değilll
-
recobaba bunu yazdı
bu forumda dj_alper denince akla 2 şey gelir Sigorta ve ban yada tam tersi :)
aynen hocam alpere sor güvenilir bilgi alperde
-
DJJJ ALPER :) Yaz hocam :D
-
yazdım arkadaşa
internet cafelere katiyen telefon satıcılarına teftiş sonucunda sigorta yapılıyor
int cafelere benim şirketler yapmıyo ama yapanlar varmış tbtde bazı it cafe saipleri yaptırmıştı
-
halk sigorta yapıyo galiba ama hazarın yarısnı ödüyo
http://www.halksigorta.org/images/Ilgili_link/Y41.pdf
İnternet cafe için Hırsızlık teminatı müşterek sigorta şeklinde verilmiş olup sigorta bedelinin % 50’si sigortacı üzerinde % 50 ‘si sigortalı üzerinde olması kaydı ile verilmiştir.
-
Sigorta elbet yaptır ama hırsız alarmıda taktır. En kral sigortada olsa hasarı ödemek noktasında bunaltır. En iyisi olmadan önlemek. Kamera da koy hırsızlıkta cam kırılmasında kişiyi tespit edersen hasarı yapandan alabilirsin.
Not: hırsızlarda p.çleşti. Elektriğini kesip öyle giriyorlar. Amaç alarm, kamera vb.elektriksiz kalıp çalışmasın. sayacını, sigortanı içeri al. -
hocam şimdi ne yapalım yani internet cafem vardiye hırsız abi gir çal mı diyelm mk. ne boktan iş ! hoca bana bir öneride bulunun
sigorta şirketi ;
Zorunluluk ;
Hırsızlık konusunsda bilgi ;
-
Reskam bunu yazdı
hocam şimdi ne yapalım yani internet cafem vardiye hırsız abi gir çal mı diyelm mk. ne boktan iş ! hoca bana bir öneride bulunun
sigorta şirketi ;
Zorunluluk ;
Hırsızlık konusunsda bilgi ;
gir burdan teklif oluştur internet cafe olduğunu üstüne basa basa söyle bölgedeki bütün acentelere teklif gidiyor mutlaka sana dönen olur
muhafiyetsiz olacak de teklifte