İnternet Cafede Çalışacak Eleman Arıyoruz..
-
Evet beyler.. Tercihen Eyüp veya yakın civarda oturan, bilgisayar, oyun, internet ve müşteri ile iyi iletişim kurabilecek arkadaş(lar) arıyoruz.. Aynı zamanda ulaşım sorunu olmayacak birisi olursa iyi olur çünkü mesai saatleri 12:00 - 00:00 arası.. Yerimiz Eyüp Meydanda Golden Horn Internet Cafe' dir.. Eyüpte oturanlar bilirler nasıl bir yer olduğunu.. bilginize.. saygılar..
Adres: Yeniyol bulvarı Arasta çarşısı No: 100/38 Eyüp - İstanbul
Telefon: 0 212 613 82 28
NOT: Maaş iş başvurusunda görüşülecektir..
2. NOT : Umarım yanlış konu açmamışımdır..
-
yol uzak olucak iş değilde golden horndan birini görmek iyi oldu :)
(mutlu oldum lan tahribat ondan böle boş beleş bi mesaj yazdım:P)
-
bende biliyorum golden horn u.yeri çok iyi biryerde yol üstü epey iş yapiyordur.woody sayesinde tanımıştım az chat yapmadık :D
-
:S:S yeni bir oluşum mu? Tahribat sarı sayfalar...
hadi bakalım beyaz tahribat, yeşil tahribat, sarı tahribat....
-
zumsuk, hocam valla bu kategorinin açılma sebebi nedir sormak lazım sana.. neyse woody sağlam adamdır.. severiz abimizi.. :)
-
eyüpte işsiz genç çoktur. siz bunu afiş olarak bastırsaydınız ertesi sabah kapınızda en az 500 genç sıraya girer :)
ben de bayrampaşada oturuyorum burada genelde iş ilanlarını elektrik direklerine duvarlara boyayla yazarlar :)
tahribatta iş ilanı da vermek de varmış e o da güzel ne diyelim :)
-
hocam eyüpte işsiz genç çok biliyorum.. ama bilgili genç yok.. olanlarda bi kaç gün çalışıp gidiyorlar.. biz de sıkıldık artık her hafta yeni bi eleman almaktan.. tahribata çok uzun süredir takılıyorum biliyorum nasıl bi ortam olduğunu.. olur ki işsiz arkadaşımız vardır eyüpte oturuyodur.. gelir konuşur anlaşırsak çalışır.. o da mutlu olur biz de.. yani tahribatta eleman ilanı vermek yanlış değil sanırım... çünkü kategori açıklamasında eleman arayanlar/is arayanlar... yazıyor..
-
SpyßreaK bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk, hocam valla bu kategorinin açılma sebebi nedir sormak lazım sana.. neyse woody sağlam adamdır.. severiz abimizi.. :)
-----------------------------:) öncelikle bir saldırı vs.. olarak kabul etmemen lazımdı sana demedim durum için.Değişik geldi renkten renge..
iş/güç ü daha yeni gördüm ondan dedim renkten renge giriyor diye.Yoksa bana ne forumda açıklamasına baktığımda ne olduğunu anlıyorum ;)
-
olur böyle vakalar.. Türk polisi yakalar.. :P evet arkadaşlar yok mu iş arayan :)
-
yol,yemek,ssk,prim,maaş... bunlar cok önemli tabi:)