İnternet Cafelerdeki Easy Cafe İle İlgili Yardım Plsss
-
ya arkadaslar burda bi cafeci var cok sinirimi bozuyo bide bilgisayarlarda easy cafe adlı bi program kurulu(tinasoft)
acaba bu programın sifre olayıyla ugrasmadan girmemizi saglayacak bi acıgı veya bununla ilgili bi program varmı ?
-
hacı default user: tinasoft passw0rd:easycafe dir:)
Onun Dısında Açığı Oldugunu Bilmiyorm
-
Bişi yapamassın Eger Butun Makinalar Acıksa Ekran da Mavi Olarak Gozukur Sen Ordan Şifre ile girdigin zaman Ekranda Bir İşaret Cıkıyor...Easycafeyi devredısı Bırakırsan Ordaki Ekran Kırmızı Oluyor..Yani Adam Üşengeç Değilse Bilgisayarın Yanına Gelip Kontrol Eder bu yüzden Bi pok Yapma Sen en iisi sadece Uyuz Ol:)
eger değistirmediyse realistinde dediği gibi tinasoft şifre easycafe dir.
-
bikere şifreyle açarsan ana makinede görünürsün cafeci çakar yalan olursun
süresiz açtırcaksın oynadıktan sonra reset atcaksın (kalabalık bir anda yada cafeci monitöre bakmadığı bir anda) sonrada bilgisayar açıldıktan sonra kalabalıkla beraber çıkacaksın Cafe programı göstermiyor:D
nerden biliosun die sormayın bende kullandım easy cafeyi:d
-
abi sen adama ne gibi bi zarar verebilirsin cafeci çakarsa seni pc diye bağlar oraya görürsün bence sen en iyisi uyuz olmaya devam et yada başka cafe ye git bende int cafe de çalıştım sırf bnmle sohbet etmeye gelen müşteriler vardı..
-
easy casfe ustunde denemedımama akınsoft vs... uzerınde calısyor suresız actır ıstedıogın kadar otur kalkmadan once gorev yoneticisini aç ordan işlemlere gel easyControl.exe gıbı bı ısımde kayıtlı olması lazım..ordan onu sonlandır ana makınede pc kapalı gozukur sonra kalabalık arasında gıt...
-
pc açılınca kullanıcı parolasındaki adı sil öyle giriş yap misafir oturumunda easycafe devreye girmez .