folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternet Cafelerdeki Yeni Kural

İnternet Cafelerdeki Yeni Kural

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

Slmlar..

Az önce bu 155ten bi hıyar bi dangalaklık yaptı sinir etti biş ide yapamıom ki..(neyse kartlı tellerden ararım arada bi dalga gfeçerim nası olsa bulamazlar :D )

2 kuzeni cafeye götürdüm.biri 14 yaşında biri 11

14 oolanı tek başına alıyolar,

eskiden 11 olan  için bi kağıt imzalayıp bıraksak yetiordu.

Burda baya dangalak polis varmış ( zaten çoğu öle diyodum, daha da kanıtladılar )

internet cafeye gittik kuzenleri bırakıp çıkacam karşılıklı oyun oynayacaklar

ordaki adama anlattım olayı yeni bi yasa diilde yaptırım mı ne varmış bilmemkaç yaştan küçükklerin oturabilmesi için !velisi cafede! beklemeliymiş

bi sorim belki kağıt imzalamak yeter dedi ( şuna dayanareak : heryerde ölemi bilmiorum ama , aslında cafelerin saat 12 den sonra açık durma yasağı var burda , ama hiçbi kafeye duyurulmamış.Bende yeni öğrendim.1 yıl falan hep saat gece 1de kapatıyorlarmış geçenlerde bi sivil polis gelmiş saat 12:10 gibi  komik bi saatte bilmemkaçyüz ytl ceza yazmış prim yapacak ya hıyar )

155 i aradı sordu karşıda nası bi konuşma oldu bilmiom ama 2 dk sonra ara bi sorim dedi

2-3 dk sonra arayıp sordu adam aynen şöyle dediler diyo ( ses tonuyyla taklit etti ama yazıya dökülmüyo tabi , hakaret eder gibi bi ses tonu var )

" Öle şey olurmu velisi yanında duracaksa dursun yoksa alsın çocuğunu da yürüsün gitsin " D:              ):<

..

Küfretmemk için zor tuutm kendimi diyo cafeci.haklı da adam..

(Adam dediğimde gençten bi çocuk 28 küsürlerindefalan sanırım )

Velhasıl ankesörlü tellerden 155 i arayacaz arada bi xD

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InFlames
    InFlames's avatar
    Erkek
    Valla ben bizim çevik kuvvetlere falan değilde bildiğimiz polis memurlarına tav oluyorum ya..hiç bi bok yapamıyolar..ayrıca heriflerin bazıları 300 kilo amk biri kaçsa yakalayamaz siksen :D arda bi 155 iyi gider..tabi yersen.. :D:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

o yaştaki cocuk cafeye giderse büyüyünce senin gibi olur..o yüzden polis basıp alıp götürse sonuna kadar haklıdır..

edit : gerci aranızda pek yas farkı yokmus :) 

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Yahu ben pek bi halt anlamadım, ama sanırım 155 işleten birisisin. Valla birader yakalarsalar, onlarda Seni fena halde işletirler demedi deme. :)

Çocuğada gelince O kadar kızacak bişey yok, bence Küçük kafeye gidecekse az bi büyümeyi beklemeli Sabrı öğrenmeli dimi. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Phonecx
    Phonecx's avatar
    Erkek

Bugüne kadar gerek sokakta, gerek maçta, gerek komşu toplantılarında birçok polisle tanıştım..

Sizin şehirinizi bilmiyorum ama benim Antalya'da tanıştığım polislerim hepsi babacan adamlardı.. Hepsi iyiydi.. Veya bana iyi davranıyorlardı..

Gece kimlik sorduklarında bile o yoğunluktaki memur ile 2 çift laf edebiliyorum..

Bence sende şans yok, yada bende çok şans var :)

Polis olmak öyle kolay değil biliyorsundur.. Her önüne geleni polis yapmazlar bunuda biliyorsundur.. Sana galiba yakini olanlar denk gelmiş :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sumer
    sumer's avatar
    Erkek

''kesinlikle 12 yaşından küçük çocuklar internet kafeye alınmayacaklar, ancak buralara veli veya vasi ile girebilecekler akşam 20:00 dan sonrada 15 yaşından küçükler velisiz giremez.emir demiri keser.

Yazmış Oldugum Cevaplardan Dogacak Herhangi Bir Sorundan Sorumluluk Kabul Etmiyorum...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    Phonecx bunu yazdı:
    -----------------------------

Polis olmak öyle kolay değil biliyorsundur.. Her önüne geleni polis yapmazlar bunuda biliyorsundur..

-----------------------------

evet polis olmak kolay değil, sağlam bir tarikat referansın olmalı 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek
    yok daha işletmeye başlamadım düşünüom :D

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
Toplam Hit: 1644 Toplam Mesaj: 8