Internet Depolama Sistemi Hayalim
-
şuanda sadece hayalden ibarettir..
interneti depolamak ve gerektiği anda veri alışverişini hızlandırmak için eşi benzeri olmayan bi sistem geliştrmek istiyorum...
remote storage,data canter (vb) veri depolama ile karıştılılmaması gerektiğini hatırlatarak
bu sistemde tam olarak yapmak istediğimi kararlaştırıp başlarsam,işin servis sağlayıcılarının sistemlerine yüklenmesininde onların hizmet kalitelerini (zorunlu) artırmasınada fayda sağlayacaktır..buda hizmet alanlara yarayacaktır..
-
eeeeeee
-
çok para lazım o işe
-
şöyle bi konularıma bakarken buna rastladım. ozaman internetten datayı neyin üzerinden çekeceğimi bulamadığım için proje fikir hayalden ibaret olarak kalmış. ama halen böyle bir sistem mevcut değil.
sistem şöyle işleyecekti.
birtane sunucu makina internetten sürekli veri çekecekti yani ben internete igrmediğimde bile internetten veri topplayacaktı.. bende internete çıktıgımda hizmet sağlayıcıdan önce sunucudaki depolanmış hazır bant genişliğini kullancaktım. dopalanmış veriler sıfırlanınca normal servis sağlayıcnın hizmetini kullanmaya başlayacaktım. bu şekilde 1 gb internet hızı bile elde edilebilr. ama kafa karışltıran şey eldeki internet datasını online dataya nasıl çevireceğimiz. idi