Internet Download Manager 5.18 Build 4 (Türkçe + Full)
-

~~ Program Bilgisi ~~
Sürüm: 5.18 Build 4
Boyut: 6.04 MB
Dil: (Multilanguage) - Türkçe Dahil Tüm Diller
Programin Özellikleri;
Internet Download Manager; dosyaların indirme hızını artıran, indirilen dosyanın kaldığı yerden devam etmesini (resume) sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve indirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir indirme yöneticisidir.
Program ile bağlantınızın kesilmesi sırasında yarıda kalan dosyaların indirilme işlemini kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz. Dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir, ne zaman indirileceğini zamanlayabilirsiniz. Bu indirme yöneticisi FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini, Proxy sunucularını, güvenlik duvarlarını (firewall), çerezleri (cookie), MP3 ses dosyalarını ve MPEG video içeriklerini destekler. Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olarak işleyici bulundurur ve sorunsuz bir şekilde çalışır.
Basit grafikli kullanıcı arayüzü ile kullanıcı dostu ve kolay kullanımlıdır.
Yazılımın Genel Özellikleri
-Desteklediği tarayıcılarda bir linki tek tıklama ile indirme
-Hızlı indirme
(Üretici, Internet Download Manager'in DAP ve Getright programlarından daha hızlı indirme yaptığını iddia ediyor)
-Indirmeyi durdurup, kaldığı yerden devam ettirebilme
-Indirme zamanını belirleme
-Tamamlanan dosyalar için otomatik virüs denetimi
-Özelleştirilebilir arayüz
-Hızlı güncelleme
-Sürükle-Bırak desteği
-İsteğe göre 1-2-4-8 ve 16 kanaldan indirme yapabilme
-ZIP önizleme
-FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini destekleme
-Olaylarda ses çıkartabilme
-Komut dizisi kullanabilmeDownload >> http://rapidshare.com/files/300520300/Internet_Download_Manager_5.18_Build_4.zip
Alıntıdır... Denedim çalışıyor...
-
program güzel bugünlerde birkaç konu gördüm bununla alakalı orbit ya da flash getten bir farkı var mı ?
-
hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------
program güzel bugünlerde birkaç konu gördüm bununla alakalı orbit ya da flash getten bir farkı var mı ?
-----------------------------çok kullanışlı ve int hızını tam anlamıyla kullanabilen çok güzel bi program bunu tavsiye ederim
-
no rapid : http://hotfile.com/dl/15022976/1a1648a/IDM.rar.html
-
Orbit hakkında fazla birşey söyliyemem denemedik için kurdum hoşuma gitmedi kaldırdım ama şunu rahatça diyebilirim flashgetten ve orbitten daha hızlı çalışışıyor, bütün internettin hızını downloada ayırır bu yüzden download yaparken internet sayfalarında rahatça dolaşamıyorsun bile ama adamlar onunda önüne geçmiş indirme hızına limit koyabiliyorsun bunun dışında sayfalarda ki flash ve video dosyalarını bulduğunda indirmek istermisiniz diye bir baloncuk çıkıyor... çok uzun bir süredir kullanıyorum en iyisi bu diyebilirim...
-
rapid pren varsa
indirilenler- secenekler - site bağlantıları kısmından rapid üyeliğini kaydediyosun www.rapid... bide düz olarak rapidshare.com seklinde
linkleri bi not defterine yapıstırıyosun
görevler - al 'dan not defterini secion.
senkranizasyona sokuyosun 1erlimi 2serlimi [internetde işin varsa 1 yoksa 5 felan :) ] seciyon başla diyosun deli gibi çekiyo.
+ cok süper :)