İnternet Engelleme Ama Bikac Siteye İzin Verebilecek Program
-
İnterneti engellemek icin bidünya program var hatta Kaspersky da icinde "parental control" kısmında da var ama tamamen degil bikac izin verdigimiz sitelere girilmesi lazım,
bildiginiz kapsamli bi program varsa yardımcı olursaniz sevinirim.. tabiki internet explorer yerine mozilla ve benzeri browser lari kurup aşmasinlar engelleri :)
-
konuyu hortlatıyorum.
muhasebe bürosunda çalışıyorum. elemanların 1 saatte işleyeceği defter zırt pırt faceydi idaaydı forumdu gibi sitelere girmelerinden dolayı 4 saatte bitiyor. bürodaki pc lerin benim istediğim sitelere girebilmelerini sağlıyacak bir program istiyorum.
-
Firewall'unuz veya Proxy'iniz varsa ordan yapabilmeniz lazım biraz yapıdan bahseder misiniz?
-
-
Modemden en çok girilen siteleri engelleyin. Tam değil ama kısmi çözüm sağlar.
-
airties rt-211 modem var. url filtresine iddaa facebook yazdığımda engelleyebiliyorum ama bu seferde internetini yavaşlatıyor. muhasebe programımız internet tabanlı olduğu için yavaşlamasınıda istemiyorum.
benim istediğim buraya girme değilde sadece buralara gir diyebileceğim bir program.
-
internet çıkışını bi makine üzerinden yap. o makineye firewall kur tercihen pfsense. sonra gerekli izinleri sağlayabilirsin.