folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İnternet Erişimi Yok! Sorunsalı

İnternet Erişimi Yok! Sorunsalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Elimde everest marka bir switch ve ttnet verdiği dandik huawei kablosuz modemlerden var. Ayrıca yalın internet abonesiyim. Şimdi modemin wifi ile ben laptopdan bağlanıyorum. Switch kullanarak da iki tane masa üstü pc ye internet veriyorum ama sorun şurda masa üstü bilgisayardaki netler  7 8 saate bir internet erişimi yok hatası altında internete bağlanmıyor fakat bende kablosuz olarak internete erişim var. Modemi ve switch i kapatıp açınca sorun düzeliyor..

Bu sorunu halletmek için ne yapmam lazım :s ip adreslerini elle vermeyi denemedim daha ama çözüm olacağını sanmıyorum. acaba sorun switch in kendisinde mi yoksa yapılandırma ayarlarında mı?  

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _CD_
    _CD_'s avatar
    Erkek

internet erişimi yok dediği zaman masaüstü pclerden modeme bağlanmayı dene eğer modeme ulaşamıyorsan switchi kapat aç modeme dokunma düzelirse sorun switchtedir. modemde olsa kablosuzda kopar firewall engellese hiç giremez modemden kaynaklı olduğunu sanmıyorum 

Algoritması yok bu aşkın; 8 Harf 3 Hece.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

up up

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 1225 Toplam Mesaj: 3