İnternet Exploler Kurulmuyor
-
Windows 7 Home Basic 64 bit kurulu olan işyerindeki pc de bir süredir ie hatası vardı. ie yi denetim masasından kaldırdım. Daha güncel olsun diye ie 10 kurmak istedim. Ne yaptıysam olmadı. ie kuramıyorum. Bu nalet olası ie yi pc ye nasıl kurabilirim ? çözüm önerileri bekliyorum...
Not: Chrome, Firefox veya opera vb browser kullan şeklinde tavsiyeler yapmayın. Zaten pc de diğer browserlar var. Mevcut kamera sistemi sadece IE ile görüntülenebiliyor. Diğer browerlarda açılmıyor. Kamera programı için lazım.
Eğer Kamera programını diğer browserlarda açmamı sağlarsanız yine iş görür. IE ye gerek kalmaz.
-
Normal şartlarda ie'nin kurulmaması güzel bir durum :D portable denedin mi hocam ?
-
ie 10 kurmaya çalışırken nasıl bir hata alıyorsunuz ?
-
yunusdogan bunu yazdı
ie 10 kurmaya çalışırken nasıl bir hata alıyorsunuz ?
Kurulum yarıda kalıyor. Windows özelliklerinden ie yi kapattım sonra açtım, pc yi yeniden başlattım. ie9 kurmak istediğimde "Daha yeni bir ürüm mevcut" diyor. ie 10 u da kurmuyor.
@sokoban walla ie hiç kullanmam. ie yi windows 2000 de bıraktım ben :D Ama gel gör ki sadece ie da çalışan bir kamera sistemi var. Ne saçma şey... Portable denemedim.
Ayrıca ie nin son sürümünü microsoftun sitesinden indiriyorum.
-
Up ! Güncel.
-
hocam exe sini indirerek değilde windows upgrade ile ieyi kurmayı deneyebilir misin ?